Γκουαρδιόλα: «Ο Σίλβα είναι τεράστιος παίκτης»

Γκουαρδιόλα: «Ο Σίλβα είναι τεράστιος παίκτης»

Το εγκώμιο του Νταβίντ Σίλβα έπλεξε ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουρδιόλα, με αφορμή τη συμπλήρωση 400 συμμετοχών του Σίλβα με τη φανέλα των «πολιτών».

Σε δηλώσεις του, ενόψει του ματς με την Μπόρνμουθ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νταβίντ Σίλβα,ο οποίος εφόσον αγωνιστεί συμπληρώνει 400 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Σίτι, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος για εκείνον.

«Κινούμενος σε αυτούς τους μικρούς χώρους, είναι πολύ καλός, ένας από τους καλύτερους. Αλλά είναι μικροσκοπικός, όχι ένας παίκτης box-to-box και η εικόνα που έχω για το δυνατό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με οδήγησε να σκεφτώ ότι ίσως θα υποφέρει.

Αυτή ήταν η πρώτη μου εντύπωση. Μπορείς να παίξεις μια καλή σεζόν αλλά αυτός το κάνει για 10 σεζόν, είναι σχεδόν απίστευτο, είναι ένας τεράστιος παίκτης. Οι ξεχωριστές ιδιότητες του τον βοηθούν να επιβιώσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Θα πρέπει να είναι πολύ περήφανος».

Για την ιστορία ο Σίλβα μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι από τη Βαλένθια το 2010 αντί 29 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ έχει ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στους «πολίτες» και την Αγγλία γενικότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ