Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Κρίσταλ Πάλας 1-2 (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Κρίσταλ Πάλας 1-2 (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα (1-2) στις καθυστερήσεις από την Κρίσταλ Πάλας. Πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα για Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ και Λέστερ.

Η Κρίσταλ Πάλας «άλωσε» το «Θέατρο των Ονείρων» για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη μεριά της υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα για την Premier League και μάλιστα εντός έδρας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Σόλσκιερ να πιέζει ασφυκτικά και να χάνει ευκαιρίες, με σημαντικότερη εκείνη του Τζέιμς. Οι «αετοί» του Λονδίνου, στην πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή προηγήθηκαν  1-0 με γκολ του Ζορντάν Αγιού στο 32′. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσουν για την ισοφάριση. Στο 69′ δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία στην Μάντσετσερ να ισοφαρίσει, αλλά ο Ράσφορντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα 11 μέτρα. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη άστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από εκείνη του Πογκμπά με την Γουλβς. Ο Σόλσκιερ πέρασε στο παιχνίδι και τον Μάτα, αλλά το γκολ δεν ερχόταν.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών όμως, ο Τζέιμς, ύστερα από υπέροχη συνεργασία με τους Μαρσιάλ- Ράσφορντ έβαλε ένα θαυμάσιο τέρμα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Η Πάλας, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στις καθυστερήσεις έκλεψε τη νίκη, με σουτ του Φαν Άνχολτ στην κλειστή γωνία του Ντε Χέα (φέρει ευθύνη). Το τελικό 1-2 σήμανε την πρώτη νίκη των Λονδρέζων στο «Ολντ Τράφορντ» έπειτα από 30 χρόνια.

Στα άλλα παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα πρώτα τους τρίποντα στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Η Γουέστ Χαμ νίκησε 3-1 στην έδρα της Γουότφορντ με τα δύο πρώτα γκολ του Σεμπάστιαν Αλέ με την φανέλα των «σφυριών» και ένα του Νομπλ. Για τους γηπεδούχους του Χάβι Γκράθια, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γκρέι στο 17′.

Η Σαουθάμπτον εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Αντόνε στο πρώτο ημίχρονο και πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπράιτον. Τα γκολ για τους «Αγίους» πέτυχαν οι Τζενέπο στο 55′ και Ρέντμοντ στο 91′.

Τέλος η Λέστερ έκανε δύσκολο πέρασμα από την έδρα της Σέφιλντ, νικώντας με 2-1. Η ομάδα του Ρότζερς προηγήθηκε με τον Βάρντι στο 38′, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 62′ με τον ΜακΜπέρνι, αλλά οι «αλεπούδες» πήραν τη νίκη με τέρμα του Μπαρνς στο 70′.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Κρίσταλ Πάλας 1-2
(89′ Τζέιμς – 32′ Αγιού, 93′ Φαν Άανχολτ)

Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ 1-3
(17′ Γκρέι – 3′ πεν. Νομπλ,64′, 73′ Αλέρ)

Μπράιτον-Σαουθάμπτον 0-2
(55′ Τζενεπό, 91′ Ρέντμοντ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Λέστερ 1-2
(62′ ΜακΜπέρνι – 38′ Βάρντι, 70′ Μπαρνς)

Τα στιγμιότυπα του Μάντσετσερ Γ.- Κρίσταλ Πάλας

https://www.youtube.com/watch?v=fExA28Dp4qw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ