Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Η Σίτι παρέσυρε στο διάβα της την Μπόρνμουθ επικρατώντας με 3-1 και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκαν στο ματς κόντρα στην Μπόρνμουθ με τα… 1000., θέλοντας προφανώς να καθαρίσουν από νωρίς το ματς.

Το κατάφεραν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό αφού από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους, με τον Νταβίντ Σίλβα να ρίχνει «προειδοποιητική βολή» στο 8’. Στο 15’ αυτό που δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του το έκανε ο Κουν Αγουέρο που ολοκλήρωσε ιδανικά μια τέλεια ομαδική προσπάθεια για το 1-0.

Οι Πολίτες θέλησαν να εκμεταλλευτούν το αρχικό σοκ των Κερασιών και δεν έριξαν καθόλου ρυθμούς. Στο 21’ και πάλι ο Σίλβα είδε τον Ράμσντεϊλ να του αρνείται το γκολ με μια εκπληκτική απόκρουση.

Εν τω μεταξύ οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα και κατάφεραν να κάνουν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο 40’ με τον Σμιθ να χάνει μια αδιανόητη ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή εκμεταλλευόμενος την γκέλα του Οταμέντι, αλλά μη μπορώντας να νικήσει και τον Έμερσον.

Και αφού δεν έγινε το 1-1, έγινε το 2-0 με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να βγάζουν επίθεση μέσα από playstation για δεύτερη φορά στο πρώτο μέρος και τον Στέρλινγκ να την εμφανίζει στα δίχτυα του Ράμσντεϊλ. Αυτό δεν ήταν όμως το σκορ ημιχρόνου μιας και ο Χάρι Γουίλσον «ζωγράφισε» τον Έντερσον με ένα απίστευτο φάουλ και έκανε το 2-1.

Η Σίτι παρέσυρε στο διάβα της την Μπόρνμουθ επικρατώντας με 3-1 και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι ευκαιρίες έπεφταν βροχή για τους μπλε του Μάντσεστερ. Σίλβα (51’), Στέρλινγκ (52’) και ΝτεΜπρόιν (53’) δεν κατάφεραν να κάνουν το 3-1 και να καθαρίσουν το ματς με τον Ράμσντεϊλ να αναδεικνύεται ήρωας των γηπεδούχων, ενώ ο διαιτητής Μάρνερ αρνήθηκε με την υπόδειξη του VAR πέναλτι στους φιλοξενούμενους.

Τελικά το ματς «κλείδωσε» ο αρχισκόρερ των Πολιτών, Κουν Αγουέρο στο 64’, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση υπογράφοντας το τελικό 3-1 που έδωσε το δικαίωμα στη Σίτι να μην χάσει περισσότερο έδαφος στην καταδίωξη της Λίβερπουλ που προηγείται έχοντας το απόλυτο με 3/3 νίκες.

https://youtu.be/vSRjjiA21U8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ