Άρσεναλ : Αρτέτα και Ανρί, υποψήφιοι αντι-Βενγκέρ

Άρσεναλ : Αρτέτα και Ανρί, υποψήφιοι αντι-Βενγκέρ

Μίκελ Αρτέτα και Τιερί Ανρί είναι σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ, όταν εκείνος αποχωρήσει.

Δύο δικά της «παιδιά» έχει στη λίστα με τους υποψηφίους αντικαταστάτες του Αρσέν Βενγκέρ η Άρσεναλ. Ο λόγος για τους Μίκελ Αρτέτα και Τιερί Ανρι, οι οποίοι υπήρξαν και οι δύο παίκτες των κανονιέρηδων για αρκετά χρόνια ο καθένας και, σύμφωνα με την Telegraph, είναι οι επικρατέστεροι για να πάρουν τη θέση του Αλσατού τεχνικού.

Ο 35χρονος Ισπανός είναι βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα από τον Ιούλιο του 2016, όταν και αποχώρησε μετά από μια πενταετία στους Λονδρέζους και το γεγονός ότι έχει λάβει την «παιδεία» της Μπαρτσελόνα, όντας στις ακαδημίες της, του δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Βέβαια, δεν «παίζει» μόνος του για τη θέση του Βενγκέρ, καθώς και ο Τιερί Ανρί είναι από τους βασικούς υποψηφίους, με τον Γάλλο να κατέχει από πέρυσι το δίπλωμα προπονητικής της UEFA.

Το μέλλον θα δείξει τελικά, αν ο Αρτέτα ή ο Ανρί θα αντικαταστήσουν τον Βενγκέρ, του οποίου το συμβόλαιο θυμίζουμε ότι λήγει τον Ιούνιο του 2019.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ