Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-2

Τσέλσι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-2

Η Τσέλσι για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν νίκησε στο Stamford Bridge, μένοντας στο 2-2 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εύκολα η Μάντσεστερ Σίτι 4-0 την Μπράιτον, νίκες για Γουέστ Χαμ, Κρίσταλ Πάλας και Λέστερ. Στο 1-1 έμειναν οι Νιούκαστλ και Γουότφορντ.

Η Τσέλσι μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Λέστερ στο Stamford Bridge πριν δύο εβδομάδες, άφησε κι άλλους βαθμούς εντός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-2.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, με τα γκολ του Έιμπραχαμ στο 19′ και στο 43′. Ωστόσο, στο β’ μέρος τα πράγματα άλλαξαν. Η Τσέλσι σταμάτησε να είναι δημιουργική, η Σέφιλντ τα έπαιξε όλα για όλα και διεκδίκησε μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα. Και τα κατάφερε! Ο Ρόμπινσον στο 46′ μείωσε σε 2-1 και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν. Έχασαν κάποιες ευκαιρίες και τελικά στο τέλος δικαιώθηκαν. Στο 89′ ο Ζούμα έβαλε αυτογκόλ και έδωσε άθελά του τον βαθμό της ισοπαλίας στους νεοφώτιστους.

Η γκρίνια προς το πρόσωπο του Φρανκ Λάμπαρντ και των παικτών του σίγουρα θα μεγαλώσει, με τον Άγγλο τεχνικό να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση πλέον.

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι είχε πολύ εύκολο έργο κόντρα στην Μπράιτον, καθώς επικράτησε με 4-0 στο Etihad Stadium. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο με δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ ο Ντε Μπρόινε είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

Το 1-0 για τους «πολίτες» έκανε στα 70 δευτερόλεπτα ο Ντε Μπρόινε, με τον Νταβίντ Σίλβα να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Βέλγο να τελειώνει εύκολα τη φάση. Στο 37′ ο Λαπόρτ συγκρούστηκε με τον Γουέμπστερ και ο μπακ της Σίτι βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Στο 43′ Μαχρέζ και Ντε Μπρόινε συνεργάστηκαν άψογα, με την μπάλα να φτάνει στον Αγκουέρο και τον Αργεντινό να κάνει άπιαστο σουτ για το 2-0. Στο 55′ και στο 79′ Ακουέρο και Μπερνάρντο Σίλβα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, φέρνοντας τη Σίτι μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 4 αγωνιστικές. Πλέον, βρίσκεται στους πόντους, έναντι 9 της Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ όμως να έχουν έναν αγώνα λιγότερο και να παίζουν σε λίγη ώρα εκτός έδρας με την Μπέρνλι.

Στα άλλα ματς της 4ης αγωνιστικής της Premier League, η Λέστερ επικράτησε εντός έδρας 3-1 της Μπόρνμουθ, με τα γκολ των Βάρντι (12′), Τίλεμανς (41′) και Βάρντι (73′), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γουίλσον στο 15′.

Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε εντός έδρας με 1-0 την Άστον Βίλα με γκολ του Αγιού στο 73′, η Γουέστ Χαμ 2-0 τη Νόριτς με γκολ των Χάλερ (24′) και Γιαρμολένκο (56′), ενώ στο 1-1 έμειναν Νιούκαστλ και Γουότφορντ. Η Γουότφορντ προηγήθηκε με τον Χιουζ στο 2′, αλλά η Νιούκαστλ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τον Σχαρ στο 41′.

Σάββατο 31/08
Σαουθάμπτον- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(58′ Βέστεργκαρντ-10′ Τζέιμς)

Τσέλσι- Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-2
Κρίσταλ Πάλας- Άστον Βίλα 1-0
Λέστερ – Μπόρνμουθ 3-1
Μάντσεστερ Σίτι- Μπράιτον 4-0
Νιούκαστλ – Γουότφορντ 1-1
Γουέστ Χαμ- Νόριτς 2-0
Μπέρνλι- Λίβερπουλ 19:30 

Κυριακή 01/09
Έβερτον – Γουλβς 16:00
Άρσεναλ – Τότεναμ 18:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ