Συγκινητικό μήνυμα Γκουαρντιόλα στον Λουίς Ενρίκε (vid)

Συγκινητικό μήνυμα Γκουαρντιόλα στον Λουίς Ενρίκε (vid)

Το δικό του μήνυμα στον Λουίς Ενρίκε για της απώλεια της κόρης του έστειλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπράιτον.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπράιτον για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην απώλεια της κόρης του Λουίς Ενρίκε.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον Λουίς Ενρίκε, ευχήθηκε να τον δει σύντομα για να του εκφράσει την αγάπη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκουαρντιόλα για το θέμα:

«Εκ μέρους της οικογένειας της Μάντσεστερ Σίτι θέλω να εκφράσω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια για τον Λουίς Ενρίκε, τη γυναίκα του την Ελένα και την οικογένειά του για την απώλεια της Τσάνα. Τη μικρή κόρη του που ήταν 9 ετών.

Ξέραμε ότι δεν ήταν καλά, αλλά πάντα ονειρευόμαστε τα πράγματα να πάνε καλά. Δεν έχω λόγια, δεν έχω να πω τίποτα, γιατί πάντα προσπαθείς να βρεις έναν λόγο για τον οποίο γίνονται όλα αυτά. Ένα κορίτσι 9 ετών, μια αγαπημένη κορούλα έφυγε από τη ζωή.

Συλλυπητήρια λοιπόν στον Λουίς Ενρίκε και στην οικογένειά του από τη Μάντσεστερ Σίτι, την οικογένειά μου και εμένα. Ελπίζω σύντομα να τον δω και να του πω πόσο τον αγαπώ, όχι μόνο αυτόν αλλά και την οικογένειά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ