Μπέρνλι- Λίβερπουλ 0-3

Μπέρνλι- Λίβερπουλ 0-3

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο απόγευμα στην έδρα της Μπέρνλι, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να περνάει με το εμφατικό 3-0 από το «Turf Moor».

Η Λίβερπουλ έκανε το 4 στα 4 στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Κλοπ να κερδίζει 3-0 εκτός έδρας την Μπέρνλι, συνεχίζοντας απτόητη τη νικηφόρα πορεία της.

Οι «Reds» μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Μο Σαλάχ στο 5ο λεπτό να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Πόουπ. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε στο 33′ με ένα όμορφο αλλά τυχερό γκολ. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βρετανού γκολκίπερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Μανέ να σκοράρει από κοντά, έπειτα από πάσα πάρε- βάλε του Φιρμίνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να συντηρούν το προβάδισμά τους. Στο 80ο λεπτό ήρθε και το τρίτο γκολ για τη Λίβερπουλ, με τον Φιρμίνο να σκοράρει ύστερα από ασίστ του Σαλάχ, φτάνοντας τα 50 γκολ στην καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Οι «Reds» με τη νίκη αυτή, έφτασαν τις 13 συνεχόμενες στην Πρέμιερ Λιγκ, σερί που ξεκίνησε από την περσινή σεζόν και πιο συγκεκριμένα από τις 3 Μαρτίου και την λευκή ισοπαλία με την Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ