Βενγκέρ: «Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να δουλεύει για μία Εθνική ομάδα»

Βενγκέρ: «Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να δουλεύει για μία Εθνική ομάδα»

Την επιθυμία του να αναλάβει μια Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ με προοπτική όπως δήλωσε να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως σχολιαστής στο BeIN Sports του Κατάρ ωστόσο δεν σκοπεύει να μείνει για πολύ ακόμη σε αυτό το πόστο. Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να επιστρέψει στους πάγκους και μάλιστα τον ενδιαφέρει πολύ το να αναλάβει μια Εθνική ομάδα και να βρεθεί σε ένα Μουντιάλ όπως αυτό του 2022 στο Κατάρ.

Ο επί 22 χρόνια προπονητής της Άρσεναλ φαίνεται έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή χωρίς όμως όπως λέει να ξέρει πόσο σύντομα θα γίνει αυτό.

Αναλυτικά:

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να δουλεύει για μία Εθνική ομάδα. Θα έχει περάσει αρκετός χρόνος από την τελευταία μου δουλειά και δεν θα ήμουν αρνητικός σε ένα τέτοιο σενάριο. Θα είναι ενδιαφέρον, γιατί πολλές χώρες έχουν δείξει ποιότητα, ειδικά το Κατάρ, που πρόσφατα κέρδισε το Ασιατικό Κύπελλο.

Πάντα ήθελα να πάω σε τελική φάση Μουντιάλ γιατί είναι η δουλειά του προπονητή να βρίσκεται εκεί που παίζουν οι κορυφαίοι παίκτες. Ελπίζω ότι θα με δείτε στο Κατάρ σε τρία χρόνια. Έχω απορρίψει κάποιες προτάσεις γιατί δεν ένιωθα έτοιμος για την επιστροφή, αλλά σίγουρα θα με ξαναδείτε στους πάγκους, δεν ξέρω όμως πότε ακριβώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ