Η Γουότφορντ απέλυσε τον Χάβι Γκράθια (pic)

Η Γουότφορντ απέλυσε τον Χάβι Γκράθια (pic)

Ο Χάβι Γκράθια αποτελεί παρελθόν από την Γουότφορντ, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό τεχνικό.

Η Γουότφορντ αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Χάβι Γκράθια από τον πάγκο της, με τον Ισπανό τεχνικό να θεωρείται υπεύθυνος για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «σφήκες» έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, έχουν μαζέψει μόλις έναν πόντο, αυτόν με την Νιουκάστλ εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο. Οι διοικούντες του συλλόγου θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή και να προκαλέσουν ένα «ηλεκτροσόκ» στην ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο πρώην προπονητής της Κέρκυρας και του Ολυμπιακού Βόλου ανέλαβε το αγγλικό κλαμπ τον Ιανουάριο του 2018 και οδήγησε πέρσι την Γουότφορντ στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Ο Ισπανός τεχνικός παρουσίασε ένα σύνολο, το οποίο «έθελξε» με την εικόνα του κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, οδηγώντας το στη 10η θέση της βαθμολογίας, παρόλα αυτά πλήρωσε το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο Γκράθια συνολικά κάθισε σε 67 αγώνες στον πάγκο της Γουότφορντ, μετρώντας 25 νίκες, 12 ισοπαλίες και 30 ήττες.

Η ανάρτηση της Γουότφορντ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ