Βενγκέρ: «Ανώριμοι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, δεν μπορούν για τίτλο»

Βενγκέρ: «Ανώριμοι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, δεν μπορούν για τίτλο»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι στις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Επικριτικός παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στο beIn Sports ο πρώην προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ. Σε αυτές τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι ανάμεσα στις διεκδικήτριες του τίτλου, καθώς οι παίκτες της είναι ανώριμοι και δεν έχουν ομαδικό τρόπο παιχνιδιού.

«Όταν βλέπεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ένα παράδειγμα όπου υπάρχουν δυνατότητες, αλλά δεν έχουν βρει έναν ομαδικό τρόπο παιχνιδιού. Ίσως αυτοί οι παίκτες δεν είναι αρκετά ώριμοι για να κουβαλήσουν στις πλάτες τους τον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αισθάνεσαι ότι έχουν κάποιες δυνατότητες, αλλά δεν είναι έτοιμοι. Όταν τους βλέπεις να παίζουν, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι υποψήφιοι για την κατάκτηση του τίτλου.

Αν θα περάσουν τα νούμερα των Γκιγκς, Σκόουλς και Μπέκαμ μετά από χρόνια; Προσωπικά δεν είμαι πεπεισμένος γι’ αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρσέν Βενγκέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ