Τα μεγάλα λάθη του VAR στην Premier League

Τα μεγάλα λάθη του VAR στην Premier League

Το VAR έχει μπει για τα καλά στην Premier League, όμως η Επιτροπή Διαιτησίας και ο επικεφαλής της, Μάικ Ράιλι παρουσίασαν τέσσερα μεγάλα λάθη που συνέβησαν στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η Premier League από τη φετινή σεζόν έχει τη βοήθεια της τεχνολογίας, καθώς η έλευση του VAR είναι επίσημη και ήδη λειτουργεί από τις πρώτες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά όλοι στο αγγλικό πρωτάθλημα από τους διοργανωτές μέχρι τους παίκτες και τους προπονητές προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και στην τεχνολογία.

Για αυτό και η Επιτροπή Διαιτησίας και ο επικεφαλής της, Μάικ Ράιλι, στη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες είδαν πως λειτούργησε το VAR στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Ράιλι και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν τα ματς που χρειάστηκε το video assistan referee και παρατήρησαν τέσσερα μεγάλα λάθη.

Καταρχάς στο ματς της Λέστερ με τη Μπόρνμουθ θα έπρεπε να έχει αποβληθεί ο Τίλεμανς για τις «αλεπούδες», στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπόρνμουθ ο Νταβίντ Σίλβα θα έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι, ενώ ισοφάριση της Νιούκαστλ απέναντι στη Γουότφορντ (1-1), χάθηκε ένα χέρι του Χέιντεν. Τέλος, στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Νόριτς, ο Αλέ θα έπρεπε να έχει κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του.

Ωστόσο σε γενικές γραμμές το VAR λειτούργησε σωστά και καταλογίστηκαν 6 αποφάσεις διαιτητών σε σημαντικά περιστατικά που θα έκριναν αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει ότι η έλευση του VAR στην Premier League βοήθησε ακόμα περισσότερο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ