Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 3-1

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 3-1

Παρά το γεγονός ότι η Νιούκαστλ προηγήθηκε μόλις στο 7' με τον Βίλεμς, ο Μανέ... μίλησε δύο φορές (28', 40') και ο Σαλάχ έγραψε το τελικό 3-1 της Λίβερπουλ, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη και μόνη 1η με 5/5 στην Premier League.

Πέντε αγώνες, 15 βαθμοί για τη Λίβερπουλ στην Premier League!

Oι «κόκκινοι» του Μέρσεισαϊντ επικράτησαν με 3-1 της Νιούκαστλ με ανατροπή και έκαναν το 5/5 στο πρωτάθλημα. Ο Βίλεμς «πάγωσε» το Άνφιλντ στο 7′, αλλά με δύο γκολ του Μανέ στο 28′ και το 40′ και ένα του Σαλάχ στο 72′, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ… καθάρισε τη Νιούκαστλ.

Στο 7′ ο Ατσού πήρε την μπάλα από τον άξονα, έδωσε αριστερά στον Βίλεμς, ο οποίος απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Αλεξάντερ-Άρνολντ, έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι και… εκτέλεσε τον Άντριαν για το 0-1 των «καρακαξών». Στο 27′ η Λίβερπουλ ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μάτιπ, αλλά ένα λεπτό αργότερα ήρθε η απάντηση.

Ο Ρόμπερτσον έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και έδωσε στον Μανέ, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε 1-1. Το προβάδισμα για τη Λίβερπουλ δεν άργησε να έρθει. Πιο συγκεκριμένα το 2-1 έγινε στο 40′. Ο Φιρμίνο έκανε κάθετη πάσα στον Μανέ, ο τερματοφύλακας Ντουμπράβκα έκανε κακή έξοδο και ο Σενεγαλέζος επιθετικός σε κενή εστία διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου: 2-1.

Η Νιούκαστλ έγινε πιο επιθετική στο δεύτερο ημίχρονο με τον ρυθμό να παραμένει βέβαια σε χαμηλά επίπεδα. Το τελικό 3-1 έγινε στο 72′. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έκανε ένα καταπληκτικό τακουνάκι-ασίστ στον Σαλάχ, ο οποίος τελείωσε ιδανικά τη φάση, «κλειδώνοντας» με αυτόν τον τρόπο τη νίκη της Λίβερπουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Αντριάν, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ (85′ Σακίρι), Τσάμπερλεϊν (75′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Οριγκί (37′ Οριγκί)

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ (67′ Μανκίγιο), Σαρ (80′ Φερνάντες), Λασέλ, Ντουμέτ, Βίλεμς, Χέιντεν, Σέλβεϊ, Ατσού, Αλμιρόν (67′ Μούτο), Ζοέλιντον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ