Νόριτς – Μάντσεστερ Σίτι 3-2

Νόριτς – Μάντσεστερ Σίτι 3-2

Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Νόριτς και πλέον βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και την Λίβερπουλ.

Η Νόριτς πέτυχε την απόλυτη έκπληξη στην 5η αγωνιστική της Premier League καθώς νίκησε εντός έδρας με 3-2 την Μάντσεστερ Σίτι και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα.

Πρωταγωνιστής και… φονιάς των πρωταθλητών Αγγλίας ο «καυτός» Τέεμου Πούκι, ο οποίος με 1 γκολ και 1 ασίστ ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ο κορυφαίος για τα «καναρίνια».

Το παιχνίδι… βρώμαγε από νωρίς για τους «πολίτες», καθώς στο 18′ ο ΜακΛίν με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα η Νόριτς βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Πούκι να φεύγει με πολύ χώρο στην κόντρα, να κρατά και να δίνει την κατάλληλη στιγμή στον Κάντγουελ, που είχε εύκολο έργο στην κενή εστία (2-0).

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Μπερνάρντο Σίλβα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Αγουέρο με κεφαλιά έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 2-1.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρήκαν και 3ο γκολ με τον Μπουενδία να παίρνει τη μπάλα και να δίνει στον Πούκι που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Στη συνέχεια η Νόριτς οπισθοχώρησε, καταφέρνοντας να κρατήσει «άσφαιρη» την αντίπαλο της.

Το μόνο που κατάφεραν οι «πολίτες» ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 88′ με τον Ρόδρι.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14/9

Λίβερπουλ – Νιουκάστλ 3-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-0

Γουλβς – Τσέλσι 2-5

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 4-0

Μπράιτον – Μπέρνλι 1-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον 0-1

Νόριτς – Μάντσεστερ Σίτι 3-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ