Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-2

Γουότφορντ – Άρσεναλ 2-2

Γκέλα για τους Gunners. Και πάλι καλά να λένε…

Σε ισοπαλία 2-2 με τη Γουότφορντ υποχρεώθηκε η Άρσεναλ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής στην Premier League. Η ομάδα του Έμερι προηγήθηκε με 2-0 και έδειξε ότι είναι μια χαρά ικανή να κάνει τη δουλειά. Αλλά στο τέλος είδε τα… πάνω-κάτω. Και έτσι όπως εξελίχθηκε η παρτίδα; Πάλι καλά που δεν έχασε και όλας ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η παρέα του, στο λημέρι του Χοσέ Χολέμπας.

Οι «κανονιέρηδες» ήταν διστακτικοί στο ξεκίνημα, ωστόσο πήραν κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό, με το δεύτερο μόλις σουτ στον στόχο και την προσπάθεια του Κολάσινατς που κατέληξε σε ασίστ για τον Ομπαμεγιάνγκ και το 0-1! Τον φυσικό αυτουργό και του 0-2 μόλις στο 32΄: Η Άρσεναλ έπαιξε… total football, με τους παίκτες της να αλλάζουν… 20 πάσες, προτού ξανά ο Ομπαμεγιάνγκ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Φόστερ! Μαγικό.

Τα πάντα όμως άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Και ένα… παιδικό λάθος του Παπασταθόπουλου έβαλε το ματς σε παράξενη τροχιά. Ο Ντεουλοφέου έκλεψε, πάσαρε στον Κλέβερλι, ο οποίος με δυνατό σουτ από την περιοχή μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2 μόλις στο 53’!

Ακολούθησε σφυροκόπημα από τους γηπεδούχους προς την εστία του Λένο. Και αναπόφευκτα οι Λονδρέζοι δεν απέφυγαν το… μοιραίο. Ο Περέιρα ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Νταβίντ Λουίζ, στο 80ο λεπτό, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεσή του ένα λεπτό μετά και ισοφάρισε, όπως… αναμενόταν βάση εικόνας του αγώνα!

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Premier League

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 3-1
Μπράιτον-Μπέρνλι 1-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ 1-0
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 0-1
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 4-0
Γουλβς-Τσέλσι 2-5
Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι 3-2
Μπόρνμουθ-Έβερτον 3-1
Γουότφορντ-Άρσεναλ 2-2

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Άστον Βίλα-Γουέστ Χαμ 22:00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ