Γκουαρδιόλα: «Χωρίς τους ποδοσφαιριστές μου θα με φώναζαν ακόμα Fraudiola»

Γκουαρδιόλα: «Χωρίς τους ποδοσφαιριστές μου θα με φώναζαν ακόμα Fraudiola»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρά την ήττα από την Νόριτς, επαίνεσε τους παίκτες του για όσα του έχουν προσφέρει ως προπονητή, λέγοντας πως χωρίς αυτούς, θα τον φώναζαν ακόμα Fraudiola.

Η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη την πρώτη της ήττα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με τη Νόριτς να επικρατεί 3-2 των «πολιτών» στο «Carrow road».

Σε συνδυασμό με την ισοπαλία εναντίον της Τότεναμ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε 5 βαθμούς πίσω από την Λίβερπουλ και την κορυφή, έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν προβληματισμένος από την ήττα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να αποθεώσει τους παίκτες του, για όσα έχουν προσφέρει στον ίδιο και στην ομάδα αυτά τα 3,5 χρόνια.

Μάλιστα αναγνώρισε πως αν δεν τους είχε στο πλάι του τόσα χρόνια, θα τον φώναζαν ακόμη Fraudiola, λέξη που σημαίνει απατεώνας στην Ισπανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα, μου έδωσαν το πρεστίζ και το κύρος που έχω κερδίσει στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, όταν τον πρώτο χρόνο στο Μάντσεστερ με φώναζαν απατεώνα. Στην Αγγλία θεωρούσαν πως αυτός ο τρόπος παιχνιδιού δεν θα λειτουργήσει, επειδή ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται να κάνει πολλά τάκλιν.

Οι παίκτες μου όμως μου έδειξαν τον δρόμο και μου έδωσαν το κίνητρο το οποίο έχω σήμερα. Σήμερα, λοιπόν, όλοι λένε πόσο καλός προπονητής είμαι και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ