Κλοπ: «Αυτή η Τσέλσι μου θυμίζει τη δική μου Ντόρτμουντ»

Κλοπ: «Αυτή η Τσέλσι μου θυμίζει τη δική μου Ντόρτμουντ»

Το εγκώμιο των παικτών της Τσέλσι έπλεξε ο Γιούργεν Κλοπ, ο οποίος παρομοίασε την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ με την δίκη του νεανική Ντόρτμουντ πριν μερικά χρόνια.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει ονειρικά την σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο πέντε στα πέντε, όντας πρώτη στην βαθμολογία με πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να διεκδικήσει και πάλι τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Αυτήν την Κυριακή (22/9, 18:30) οι «κόκκινοι» του Κλοπ θα δώσουν το δεύτερο ντέρμπι τους μέσα στην σεζόν αντιμετωπίζοντας την Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ, μετά το 3-1 επί της Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο και το απόλυτο στις νίκες κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου.

Στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την Τσέλσι με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας πως του θυμίζει την Ντόρτμουντ που προπονούσε ο ίδιος πριν μερικά χρόνια και είχε μικρό μέσο όρο ηλικίας, όπως ακριβώς η ομάδα του Λονδίνου.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως οι νεαροί παίκτες που είχε στους «Βεστφαλούς» (Λεβαντόφσκι, Γκέτσε, Γκουντογκαν, Καγκάβα, Σαχίν κλπ) άξιζαν να αγωνίζονται και έπαιζαν επειδή ήταν καλοί, βλέποντας έτσι στο πρόσωπο των Άμπραχαμ, Μάουντ, Τομόρι και Πούλισιτς τους δικούς του παίκτες στην Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου για την Τσέλσι:

«Είναι πραγματικά πολύ συναρπαστική ομάδα. Μου θυμίζει αρκετά τη δική μου ομάδα στη Ντόρτμουντ πριν χρόνια, που ήταν επίσης πολύ νεανική, ίσως περισσότερο απ’ ότι η Τσέλσι τώρα. Ο κόσμος έλεγε συνέχεια πόσο νέοι είναι και αγωνίζονται, όμως έπαιζαν απλά γιατί ήταν πολύ καλοί και το άξιζαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ