Γκουαρδιόλα: «Ο Αρτέτα θα με διαδεχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι»

Γκουαρδιόλα: «Ο Αρτέτα θα με διαδεχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι»

Την πεποίθησή του πως ο Μικέλ Αρτέτα θα είναι άξιος διάδοχός του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις προπονητικές ικανότητες του Μικέλ Αρτέτα ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι δυο άνδρες συνεργάζονται το τελευταίο διάστημα στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον πρώην μέσο των Άρσεναλ και Έβερτον να αποτελεί πλέον το δεξί χερί του Καταλανού τεχνικού.

Κληθείς να σχολιάσει τον συνεργάτη του στους «πολίτες», ο Γκουαρδιόλα εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Αρτέτα θα πετύχει ως πρώτος προπονητής στο μέλλον, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ισπανός θα είναι άξιος διάδοχός του στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

«Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Θα έχει επιτυχία. Έχει ήδη εμπειρία με μεγάλους παίκτες σε μεγάλες ομάδες. Έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο στο να αναλύει τα παιχνίδια και να βρίσκει λύσεις.

Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Δουλεύει πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο με αξίες και γνωρίζει τι θα πει ενότητα μέσα στα αποδυτήρια. Θα έχει τρομερή επιτυχία στο μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 48χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ