Μουρίνιο: «Άξιζα να απολυθώ, χειρότερη από πέρυσι η Γιουνάιτεντ»

Μουρίνιο: «Άξιζα να απολυθώ, χειρότερη από πέρυσι η Γιουνάιτεντ»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε σε δηλώσεις του ότι άξιζε να απολυθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η κατάσταση στην ομάδα χειροτέρεψε από τότε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ακόμη μία ήττα. Αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ, δίνοντας την ευκαιρία στον Ζοζέ Μουρίνιο να τονίσει πως παρά την απόλυσή του οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βελτιώθηκαν. Μάλιστα, ανέφερε ότι παρά την πεποίθηση των περισσοτέρων ότι αυτή η πορεία του προσφέρει ικανοποίηση, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Άξιζα να απολυθώ, καθώς ήμουν υπεύθυνος ως προπονητής της ομάδας για την άσχημη αγωνιστική εικόνα που παρουσίαζε αλλά η ωμή αλήθεια είναι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος είναι χειρότερη σε σύγκριση με πέρυσι. Για μένα αυτό είναι λυπηρό. Ίσως ο κόσμος να νομίζει ότι απολαμβάνω την κατάσταση αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση»

Συνεχίζοντας ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι η Γιουνάιτεντ θα έχει πρόβλημα ακόμα και να μπει στην εξάδα, αν συνεχίσει έτσι.

«Έχω ανθρώπους στον σύλλογο, τους οποίους αγαπώ. Τρέφω αρκετό σεβασμό για τους φιλάθλους και για εμένα είναι πολύ λυπηρό, επειδή η ομάδα είναι βαρετή. Αυτή την στιγμή τα πράγματα δεν πάνε καλά. Νομίζω ότι θα μπουν σε μπελάδες όχι μόνο για να τερματίσουν στην τετράδα αλλά και για να βρίσκονται στην εξάδα.

Αυτή η ομάδα είναι χειρότερη από την ομάδα της περσινής σεζόν. Ήμουν στην ομάδα για δύο σεζόν όπου βίωσα αρκετές ευχάριστες στιγμές αλλά προφανώς η τρίτη σεζόν στην ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ