«Φαβορί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι»

«Φαβορί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αλέγκρι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά τη σεζόν και τα σενάρια περί αποχώρησης του Σόλσκιερ έχουν «φουντώσει», με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει για ακόμη μια σεζόν τα τελευταία χρόνια, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να είναι όπως και όλοι οι προκάτοχοι του σε δύσκολη θέση. Το πολύ κακό ξεκίνημα και κυρίως οι άσχημη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο έχουν θέση και πάλι θέμα προπονητή στην ομάδα, με τη διοίκηση να δίνει χρόνο στον Νορβηγό κόουτς μεν αλλά εκείνος να μην μπορεί να βρει λύσεις.

Η πίεση για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αρχίζει και γίνεται μεγάλη και δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Κόκκινων Διαβόλων. Σύμφωνα με την Tuttosport, πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Νορβηγού τεχνικού είναι ήδη ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός κόουτς είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τη Γιουβέντους και είναι πρώτο όνομα για να διαδεχθεί τον Σόλσκιερ σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει.

Επίσης η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως στην λίστα της Γιουνάιτεντ είναι και ο Λοράν Μπλαν, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα από το 2001 μέχρι το 2003, αλλά είναι εκτός προπονητικής από το 2016, όταν και αποχώρησε από την Παρί μετά από τρία σερί πρωταθλήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ