Γιουνάιτεντ 2018-19: Έκτη θέση; Ρεκόρ εσόδων

Γιουνάιτεντ 2018-19: Έκτη θέση; Ρεκόρ εσόδων

Η Γιουνάιτεντ σημείωσε ρεκόρ εσόδων για το 2018-2019, ανακοινώνοντας κέρδη ύψους 627 εκατ. λιρών(!) παρότι η περυσινή χρονιά την βρήκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, με σύννεφα σύννεφα πάνω από τον ουρανό του Μάντσεστερ.

Ούτε φέτος εντυπωσιάζει. Κάθε άλλο παρά ευοίωνο είναι το «αύριο».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ προβληματίζει για ακόμη μία χρονιά με την απόδοσή της στον αγωνιστικό χώρο και τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από πέρυσι… όπου σε 38 παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα σημείωσε μόλις 19 νίκες, 9 ισοπαλίες και 10 ήττες. Δέχτηκε 54 τέρματα, συγκέντρωσε 66 βαθμούς και τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Κοινώς; Αντίο Ευρώπη!

Τι κι αν στο αγωνιστικό σκέλος, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν παρουσιάζουν το πρόσωπο που θέλουν οι φίλαθλοί τους, το εμπορικό κομμάτι του συλλόγου τα πάει περίφημα!

Τι εννούμε;

H Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε έσοδα – ρεκόρ για το 2018-2019. Συγκεκριμένα, στα ταμεία της μπήκαν 627, 1 εκατομμύρια λίρες! Σε μια χρονιά μεγάλης αμφισβήτησης, γκρίνιας και παραπόνων τα έσοδα της ομάδας, ήταν καλύτερα από ποτέ άλλοτε, αποδεικύνοντας ότι ο σύλλογος του Μάντσεστερ παραμένει ένα τεράστιο brand name.

Βέβαια η μη συμμετοχή της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται να ρίξει τα έσοδα της επόμενης σεζόν, όπως αναφέρουν οι εκτιμήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ούτε φέτος οι Μπέμπηδες πείθουν. Μετά την εμφατική νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Τσέλσι (4-0) ακολούθησε ισοπαλία με τη Γουλβς (1-1), ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, ισοπαλία κόντρα στην Σαουθάμπτον (1-1), αγχωτική νίκη με την Λέστερ και ακόμα μία ήττα απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Αποτέλεσμα; 8η θέση στη βαθμολογία κι ακόμα εντονότερος προβληματισμός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ