Μάρκο Σίλβα: «Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτούμε, να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα»

Μάρκο Σίλβα: «Δεν υπάρχει μέρος να κρυφτούμε, να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα»

Η Έβερτον έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League και ο Μάρκο Σίλβα δεν «κρύφτηκε» στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και το άσχημο ξεκίνημα στην Premier League, σχολίασε ο προπονητής της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν «κρύφτηκε» σε κανένα σημείο της συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αγώνα για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup, κόντρα στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Η ήττα από τη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0), στο «Goodison Park», έχει φέρει τη δυσαρέσκεια στη μπλε μεριά του Μέρσεϊσάιντ, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα δεν «μασάει» τα λόγια του, θέλοντας να αναλάβει τις ευθύνες μαζί με τους ποδοσφαιριστές του και να κάνει μία νέα αρχή στο σημερινό παιχνίδι.

«Το είπα και μέσα στα αποδυτήρια. Δεν υπάρχει πουθενά μέρος για να κρυφτούμε. Πρέπει να δείξουμε ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είναι η στιγμή να βγούμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Είμαι πάντα εδώ για τους οπαδούς. Δεν θα κρυφτώ. Κανείς δεν μπορεί να το κάνει», ανέφερε αρχικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του αποψινού παιχνιδιού.

 Είναι γνωστό φαινόμενο στην Αγγλία, οι λεγόμενες «μεγάλες» να υποτιμούν συλλόγους  μικρότερων κατηγοριών στους θεσμούς των Κυπέλλων.
Ο Μάρκο Σίλβα δεν θέλει να δει σε καμία περίπτωση κάτι ανάλογο από το σύνολό του και να γίνει «θύμα» μιας τεράστιας έκπληξης.
«Πρέπει να σεβαστούμε τη διοργάνωση, τους στόχους μας σε αυτή και όσα θέλουμε να καταφέρουμε.
Χρειάζεται να είμαστε δυνατοί. 
Επιθυμούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, οπότε θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση σ’ αυτό το ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ