Σουόνσι : Έδιωξε τον Κλέμεντ και θέλει τον Φαν Χάαλ

Σουόνσι : Έδιωξε τον Κλέμεντ και θέλει τον Φαν Χάαλ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι αποτελεί ο Πολ Κλέμεντ, με τον Λουίς φαν Χάαλ να είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων της ομάδας.

Η Σουόνσι ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Πολ Κλέμεντ. Η ομάδα από την Ουαλία έκανε γνωστό το διαζύγιό της με τον Άγγλο προπονητή εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων. Η Σουόνσι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Premier League με 12 βαθμούς και η κατάσταση αυτή πρέπει να αλλάξει.

https://twitter.com/SwansOfficial/status/943571386769006598

Ο Κλέμεντ κάθισε στον πάγκο της ουαλικής ομάδας σε 40 αναμετρήσεις, μετρώντας 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 22 ήττες με 38-55 γκολ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, η πρώτη επιλογή για τη διάδοχη κατάσταση ακούει στο όνομα του πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ. Ο Ολλανδός παραμένει άνεργος μετά την αποχώρησή του από τους μπέμπηδες τον Μάιο του 2016, αλλά η περίπτωσή του θεωρείται κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Πέρα από τον Φαν Χάαλ, υποψήφιοι για την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι είναι κι οι Σλάβεν Μπίλιτς, Τόνι Πιούλις και Ρόναλντ Κούμαν. Μένει πλέον να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κύκνων, αναφορικά με το ποιος θα διαδεχτεί τον Κλέμεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ