Πρόεδρος Τότεναμ: «Στα 250 εκατ. ευρώ η τιμή του Κέιν»

Πρόεδρος Τότεναμ: «Στα 250 εκατ. ευρώ η τιμή του Κέιν»

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θέλει να κρατήσει με κάθε τρόπο τον Χάρι Κέιν στο Λονδίνο και θα ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό από τους μνηστήρες του Άγγλου επιθετικού, στην περίπτωση που οι «Πετεινοί» δεν κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο.

Η έναρξη της φετινής σεζόν είναι τραγική για την Τότεναμ και ο πρόεδρος της,  Ντάνιελ Λέβι, σκέφτεται ήδη το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «Πετεινών», θέλει να «δέσει» με κάθε τρόπο τον Χάρι Κέιν, προκειμένου να μην φύγει από το Λονδίνο και να συνεχίσει να αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας.

Πως θα το κάνει αυτό; Ζητώντας ένα εξωφρενικό ποσό από τους «μνηστήρες» που θα παρουσιαστούν στο μέλλον, ιδιαίτερα εάν η Τότεναμ δεν κατακτήσει κάποιο τίτλο τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Telegraph» το αφεντικό των «Σπερς» θα ζητήσει το υπέρογκο ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ, από όποια ομάδα στοχεύσει να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό.

Ο Χάρι Κέιν είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα του, πέρα από τις ατομικές διακρίσεις.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον… ορίζοντα και ο Ντάνιελ Λέβι έχει πάρει τα μέτρα του. Ο πρόσφατος αποκλεισμός από την Κόλτσεστερ, ομάδα της League Two, για το «Carabao Cup», έθεσε την Τότεναμ  εκτός , από έναν ακόμα προσιτό στόχο της.

Ο Άγγλος διεθνής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο οι αποχωρήσεις των Έρικσεν, Αλντερβάιλερντ και Βερτόγκεν, «τρομάζουν», καθώς το συμβόλαιο τους λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Εάν αποχωρήσει ο βασικός κορμός, της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League, τότε η παραμονή του Κέιν είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ