Λίβερπουλ: Το καλύτερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα μετά από 29 χρόνια!

Λίβερπουλ: Το καλύτερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα μετά από 29 χρόνια!

H Λίβερπουλ καλπάζει με 7 στα 7 πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα από την σεζόν 1990-91 και το κορυφάιο από καταβολής Premier League.

Η Λίβερπουλ πέρασε και από το «Μπράμαλ Λέιν» επικρατώντας με 1-0 της νεοφώτιστης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το τρένο του Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει απτόητο στην κορυφή της Premier League. Οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοσή τους, μάλιστα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν πήγαν με προβάδισμα στο ημίχρονο αλλά χάρη σε ένα τυχερό γκολ του Βαϊνάλντουμ πήραν την έβδομη νίκη τους σε ισάριθμα ματς φέτος και 16η σερί από πέρσι.

Το ξεκίνημα αυτό, με το απόλυτο σε επτά παιχνίδια στο ξεκίνημα, είναι η κορυφαία επίδοση της Λίβερπουλ από τη σεζόν 1990-91 όταν τότε το σερί είχε σταματήσει στις οκτώ. Εκείνη τη χρονιά οι «κόκκινοι» είχαν τερματίσει δεύτεροι κάτι που βέβαια δεν θα ήθελαν να συμβεί και φέτος. Επίσης το φετινό τους επίτευγμα αποτελεί και την κορυφαία τους επίδοση από καταβολής Premier League!

Παράλληλα με τη νίκη στην έδρα της Σέφιλντ, η Λίβερπουλ κατάφερε να κερδίσει σε μία από τις τρεις έδρες που δεν το είχε καταφέρει ποτέ στην ιστορία της από τότε που δημιουργήθηκε η Premier League. Οι άλλες δύο είναι το «City Ground» της Νότιγχαμ και το «Bloomfield Road» της Μπλάκπουλ οι οποίες βέβαια δεν αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου αυτή την στιγμή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ