Μάντσεστερ Σίτι: Διάδοχος του Γκουαρδιόλα ο Φαν Μπρόνκχορστ

Μάντσεστερ Σίτι: Διάδοχος του Γκουαρδιόλα ο Φαν Μπρόνκχορστ

Στη Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζουν το έδαφος για τη μετά Γκουαρδιόλα εποχή και έχουν καταλήξει στο όνομα του Ολλανδού για τη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Στη Μάντσεστερ Σίτι γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μείνει για πάντα στο σύλλογο και ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζουν το έδαφος για η διαδοχή του.

Πριν λίγες ημέρες, ο Καταλανός είχε χρήσει ως επάξιο αντικαταστάτη του τον βοηθό του στο σύλλογο, Μικέλ Αρτέτα, όμως στο σύλλογο φαίνεται πως έχουν άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Mirror, οι «πολίτες» προορίζουν για διάδοχο του Καταλανού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ, ο οποίος παρουσίασε εξαιρετικό έργο με τη Φέγενορντ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι επιδόσεις του 44χρονου στο ολλανδικό πρωτάθλημα προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μάλιστα προχώρησε άμεσα στην πρόσληψή του.

Για την ώρα, πάντως, η παρουσία του Ολλανδού στην Αγγλία παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία εκμάθησης και διαχείρισης της νέας κατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση, κομβικό ρόλο στην τελική απόφαση των ιθυνόντων αναμένεται να έχει η προεργασία που θα κάνει την προσεχή διετία, σε συνδυασμό με την προπονητική εξέλιξη που θα παρουσιάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ