Τα στατιστικά του Έιμπραχαμ ξεπέρασαν τον «θρύλο» της Τσέλσι, Ντρογκμπά (pic)

Τα στατιστικά του Έιμπραχαμ ξεπέρασαν τον «θρύλο» της Τσέλσι, Ντρογκμπά (pic)

Οι φίλοι της Τσέλσι πρέπει να είναι περήφανοι με τα επιτεύγματα του Τάμι Έιμπραχαμ, βλέποντας τον νεαρό Άγγλο να ξεπερνά σε νούμερα, το αντίστοιχο ξεκίνημα του legend των «μπλε», Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ένα νέο αστέρι ανατέλλει στην Τσέλσι, με τον επιθετικό των «μπλε» να πραγματοποιεί εκπληκτικό ξεκίνημα με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, ξεπερνώντας την εκκίνηση του «θρύλου» της ομάδας, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Στις πρώτες 13 εμφανίσεις του με τους Λονδρέζους, ο νεαρός Άγγλος έχει κάνει ήδη πετύχει νέο ρεκόρ με 8 γκολ και 1 ασίστ. Στο αντίστοιχο διάστημά του στην Τσέλσι, ο Ντρογκμπά είχε σημειώσει πέντε τέρματα και 1 ασίστ.

Ο Έιμπραχαμ, μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων του, πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, εναντίον της Λιλ. Τα άλλα 7 τέρματα ο Άγγλος με νιγηριανές ρίζες, τα έχει πετύχει στην Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ με την Γουλβς τον Σεπτέμβριο.

Ο δανεισμός του νέου επιθετικού των «μπλε» στην Άστον Βίλα, είχε γι’ αυτόν ευεργετικά αποτελέσματα, πετυχαίνοντας 22 γκολ την περσινή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ με τους «χωριάτες».

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη σειρά του έφτασε στο «Στάμφορντ» Μπριτζ το 2004 από την Μαρσέιγ, έναντι 24 εκατ. λιρών, ως προσωπική επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο.

Με τον Ιβοριανό φορ στη βασική ενδεκάδα η Τσέλσι εκείνη τη χρονιά σημείωσε 11 νίκες στα πρώτα 13 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, ξεκινώντας με το αξεπέραστο μέχρι σήμερα 9/9 στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Διαφορετικές εποχές, αλλά οι συγκρίσεις Έιμπραχαμ και Ντρογκμπά είναι αναπόφευκτες.

H σύγκριση των δύο επιθετικών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ