Λίβερπουλ- Λέστερ 2-1

Λίβερπουλ- Λέστερ 2-1

Η Λίβερπουλ «λυτρώθηκε» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την άσπρη βούλα με τον Μίλνερ (2-1) απέναντι στην «σκληροτράχηλη» Λέστερ, κάνοντας το «ασύλληπτο» 8 στα 8 στην Premier League.

Η Λίβερπουλ «λυτρώθηκε» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων από την άσπρη βούλα με τον Μίλνερ (2-1) απέναντι στην Λέστερ στο «Άνφιλντ» κάνοντας το «ασύλληπτο» 8 στα 8 στην Premier League.

Ένταση στο τέλος ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, στην οποία αποτυπώνεται το πάθος των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αν και κατώτερη των περιστάσεων στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στη Λέστερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της, Μίλνερ στο 95′ και απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει την ευκαιρία να πιάσει το ιστορικό 9 στα 9 της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο του 2005-2006.

Οι «Reds» προηγήθηκαν με το 50ο γκολ του Σαντιό Μανέ στην Premier League, με τον Σενεγαλέζο να βγαίνει τετ α τετ με τον Σμάιχελ και να ανοίγει το σκορ στο 40ο λεπτό.

Η Λέστερ ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση και όσο οι γηπεδούχοι δεν καθάριζαν το ματς, όλα κρέμονταν από μια κλωστή. Στο 80ο λεπτό, λοιπόν, ο Μάντισον «πάγωσε» το «Άνφιλντ», ισοφαρίζοντας σε 1-1 με δεξί πλασέ. Ο Αντριάν βρήκε τη μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία της που πέρασε μέσα από τα χέρια του.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση, ώστε να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, αλλά η Λέστερ κρατούσε τον πολύτιμο βαθμό…μέχρι το 93′. Στο λεπτό εκείνο η «ανακατωσούρα» στην άμυνα των «αλεπούδων», έστειλε την μπάλα στον Ορίγκι, με τον Σενεγαλέζο να ανατρέπεται από τον Ολμπράιτον.

Ο Μίνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τους φίλους των Reds στον…80 ουρανό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να πανηγυρίζει έξαλλα.

Η ομάδα του Γερμανού τεχνικού με αυτή τη νίκη έφτασε τις 17 συνεχόμενες στην Premier League, με τα ρεκόρ να συνεχίζονται από τους ασταμάτητους «Reds», οι οποίοι έστειλαν τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι στους 8 πόντους (με ένα ματς παραπάνω οι Reds).

Λίβερπουλ: Αντριαν, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αρνολντ, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ (78′ Χέντερσον), Φαμπίνιο, Φιρμίνο (78΄Οριγκί), Σαλάχ (90΄Λαλάνα), Μανέ

Λέστερ: Σμάιχελ, Εβανς, Περέιρα, Σογιουντσού, Τσίλγουελ, Πρατ (73′ Πέρεθ), Τίλεμανς, Ν’Ντιντί, Μάντισον (86′ Τσάντρι), Μπαρνς (46′ Ολμπράιτον), Βάρντι

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Άστον Βίλα πέτυχε τη νίκη της ημέρας, περνώντας από την έδρα της Νόριτς με το «ευρύ» 5-1, με τον Ουέσλεϊ να πετυχαίνει δύο γκολ και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν βαθιά ανάσα στη βαθμολογία.

Η Μπέρνλι συνέχισε την σταθερή πορεία της, νικώντας την Έβερτον 1-0, με το γκολ του Χέντρικ στο 72′, με τον προπονητή των «ζαχαρωτών» Μάρκο Σίλβα να κινδυνεύει με απόλυση.

Τέλος Γουότφορντ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους να παραμένουν «ουραγοί» και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα σημερινά αποτελέσματα:

Σάββατο (5/10)

Μπράιτον-Τότεναμ 3-0
(3′ Μοπέι, 32′, 66′ Κόνολι)

Μπέρνλι-Έβερτον 1-0
(72′ Χέντρικ)

Λίβερπουλ-Λέστερ 2-1
(40′ Μανέ, 94′ πεν. Μίλνερ – 80′ Μόρισον)

Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-0

Νόριτς-Άστον Βίλα 1-5
(87′ Ντρίμιτς – 14′, 30′ Ουέσλεϊ, 49′ Γκρίλις, 61′ Χουριχέιν, 83′ Ντάγκλας Λουίς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ