Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 1-2

Σπουδαίο «διπλό» για την Κρίσταλ Πάλας με ανατροπή στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Οι «αετοί» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή και να πατήσουν στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Η Κρίσταλ Πάλας πέτυχε μία σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και πάτησε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Premier League.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα (1-0) με προβολή του Αλέ, έπειτα από μία φοβερή συνεργασία και κυκλοφορία της μπάλας στη μεσοεπιθετική τους γραμμή. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε, για τέταρτη φορά εφέτος, στο 54ο λεπτό και όλα έδειχναν πως τα «σφυριά» θα επικρατήσουν σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς.

Ωστόσο η μάδα του Ρόι Χόντσον τους στέρησε την ευκαιρία να ανέβουν στη τρίτη θέση (ξεπερνώντας Άρσεναλ, Μπέρνλι και Λέστερ) και τους 15 βαθμούς.

Στο 63ο λεπτό ο Φαν Άνχολτ απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο γκολ των γηπεδούχων (1-1), μετά από παράβαση που υπέπεσε ο Ντέκλαν Ράις, καθώς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή.

Στο 81ο λεπτό ο Τάουνσεντ πήρε τη θέση του ΜακΆρθι και το παιχνίδι έμελλε να γυρίσει οριστικά. Στο 87′ ο Άγγλος σέντραρε «γλυκά» στο δεύτερο δοκάρι, ο Κέλι πάσαρε με το κεφάλι στον Αγιού και ο Γκανέζος «εκτέλεσε» από κοντά την εστία του Ρομπέρτο.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR, καθώς ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του. Έπειτα από περίπου δύο λεπτά διαβουλεύσεων, το γκολ μέτρησε κανονικά και η Κρίσταλ Πάλας απέδρασε με το πολύτιμο «διπλό» από το «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου.

Πλέον η Πάλας βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς. Ισοβαθμεί με τη Λέστερ και είναι δύο μόλις βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι που έχει 16 και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ