Ποκετίνο: «Δεν φοβάμαι την απόλυση, θα αλλάξουμε δραστικά»

Ποκετίνο: «Δεν φοβάμαι την απόλυση, θα αλλάξουμε δραστικά»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Μπράιτον, ότι δεν φοβάται την απόλυση, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα θα δουλέψει για να βελτιωθεί.

Η Τότεναμ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της, λίγους μόλις μήνες μετά την πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League. Μεσοβδόμαδα η Μπάγερν την ισοπέδωσε με 7-2 για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ μετά τη χθεσινή ήττα από τη Μπράιτον με 3-0 η κριτική γίνεται όλο και εντονότερη.

Στο επίκεντρο όλης αυτής της κριτικής βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, μάλιστα, του έγινε ερώτηση για τον αν φοβάται το ενδεχόμενο απόλυσής του.

«Όχι, δεν ανησυχώ, αυτό που με ανησυχεί είναι η ζωή, όχι το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι δυνατός και να παίρνεις αποφάσεις. Να δείξεις το πρόσωπό σου όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Θα αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά πράγματα και θα δουλέψουμε ώστε να τα αλλάξουμε δραστικά. Αποδέχομαι όλη την κριτική», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ