Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 0-2

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς 0-2

Η Γουλβς... χαστούκισε τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Etihad» καθώς επικράτησε με 2-0, με τη Λίβερπουλ να είναι κερδισμένη καθώς αύξησε τη διαφορά στους 8 πόντους από τους «πολίτες».

Τι κι αν είχε 17 τελικές συνολικά;

Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε μία σοκαριστική ήττα στην έδρα της με 2-0 από τη Γουλβς για την 8η αγωνιστική της Premier League και με αυτόν τον τρόπο η Λίβερπουλ αύξησε τη διαφορά της στους 8 βαθμούς από τους «πολίτες», οι οποίοι βρίσκονται στη 2η θέση.

Στα άλλα δύο ματς της ημέρας, Τσέλσι και Άρσεναλ συνέχισαν με νίκες. Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν εντός έδρας 1-0 την Μπόρνμουθ και οι «μπλε» διέσυραν 4-1 εκτός έδρας τη Σαουθάμπτον.

Παρά το γεγονός ότι η Σίτι είχε 17 τελικές συνολικά στο ματς και πίεζε ασφυκτικά τη Γουλβς επί αρκετή ώρα, δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα γκολ και μοιραία με δύο αντεπιθέσεις γνώρισε την ήττα. Ο Ανταμά Τραορέ σκόραρε και τα δύο γκολ των«Λύκων», υπογράφοντας τη σπουδαία νίκη της ομάδας του Εσπίριτο Σάντο.

Για 80 λεπτά η πίεση των γηπεδούχων ήταν ασφυκτική προς την αντίπαλη εστία, αλλά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γρήγορο, τους άγχωσε. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή έφτασε στο 75% για τη Σίτι και ο Νταβίντ Σίλβα με εκτέλεση φάουλ είχε δοκάρι. Ο νόμος του ποδοσφαίρου όμως… μίλησε και στο τελευταίο δεκάλεπτο η Γουλβς πέτυχε δύο γκολ. Στο 8ο’ ο Αμάντα Τραορέ σε μία υποδειγματική αντεπίθεση έκανε το 1-0 και σε μία φάση… καρμπόν στο 94′ υπέγραψε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της Γουλβς.

Η Άρσεναλ στο «Emirates» νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 την Μπόρνμουθ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν βασικός, ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νταβίντ Λουίζ στο 9′ με κεφαλιά.

Η Τσέλσι… σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τη Σαουθάμπτον, καθώς επικράτησε με 4-1 ανεβαίνοντας έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Λέστερ και την Κρίσταλ Πάλας με 14 βαθμούς. Το 1-0 για τους «μπλε» του Λονδίνου έκανε ο Έιμπραχαμ στο 17′ μετά από ωραία αντεπίθεση και το 2-0 έγινε από τον Μάουντ στο 24′. Η Σαουθάμπτον ευτύχησε να μειώσει στο 30′ με τον Ινγκς, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί.

3-1 ο Καντέ στο 40′ και 4-1 ο Μπατσουαγί στο 89′, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να παίρνει μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ