Όλε, παίζουν το κεφάλι σου (poll)

Όλε, παίζουν το κεφάλι σου (poll)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι στοιχηματικές οργιάζουν και to10.gr παρουσιάζει τα πέντε φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Νορβηγό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της, έχει συγκομιδή μόλις 9 βαθμών σε 8 αγωνιστικές στην Premier League και σημειώνει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται σε δεινή θέση, ειδικά μετά από την ήττα από τη Νιούκαστλ την Κυριακή με 1-0 και φαίνεται να μετράει αντίστροφά για να αποτελέσει παρελθόν. Η υπομονή των φιλάθλων της Γιουνάιτεντ έχει εξαντληθεί, ο στόχος της τετράδας μοιάζει να απομακρύνεται από τον Οκτώβριο, ενώ το χειρότερο είναι η εικόνα της, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα την σπουδαία ομάδα που είχε δημιουργήσει επί δύο δεκαετίες ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Νορβηγός προπονητής «παίζει» το κεφάλι του σε κάθε παιχνίδι, αφού η 12η θέση που βρίσκεται ο σύλλογος είναι τουλάχιστον ατιμωτική, ενώ η πίεση προς το μέρος του είναι τεράστια πλέον. Στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη την απόλυση του, με τις στοιχηματικές μάλιστα να οργιάζουν, αφού θεωρείται βέβαιο πως δεν θα προλάβει καν να καθίσει στον πάγκο για το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ στις 20 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σόλσκιερ είναι πρώτο φαβορί για απόλυση με την απόδοση να είναι στο 1,15, ενώ το θετικό για τους φίλους της αγγλικής ομάδας είναι πως οι στοιχηματικές δίνουν ως επικρατέστερους αντικαταστάτες μερικούς μεγάλους τεχνικούς.

1. Μαουρίτσιο Ποκετίνο

Πρώτο φαβορί για να αναλάβει τη Γιουνάιτεντ μετά τον Σόλσκιερ είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος είναι επίσης σε δύσκολη θέση στην Τότεναμ. Οι ήττες από τις Μπράιτον (3-0) και Κόλτσεστερ πόνεσαν τα σπιρούνια, όμως το 2-7 από την Μπάγερν ήταν μαχαιριά στην καρδιά με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Η Γιουνάιτεντ ήθελε και θέλει τον Ποκετίνο για να «χτίσει» τη νέα της ομάδα και θα έκανε τα πάντα για να τον αποκτήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, που είναι υπ’ατμόν στην Τότεναμ. Για αυτό και οι στοιχηματικές δίνουν περίπου 3.00 την πρόσληψη του στους κόκκινους διαβόλους.

2. Μπρένταν Ρότζερς

Ο προπονητής της Λέστερ φαντάζει ως το νούμερο δύο σε σειρά για να αναλάβει τις πτυχές της Γιουνάιτεντ αν αποχωρήσει ο Σόλσκιερ. Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, που έφτασε ένα «γλίστρημα» μακριά από τον τίτλο το 2014 κάνει εξαιρετική πορεία με τις αλεπούδες και φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι δύσκολη περίπτωση, όμως στην Αγγλία δίνουν 4.5 απόδοση για να καθίσει στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων.

3. Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Για πολλούς είναι η πιο προσιτή και σωστή επιλογή για τον «βαρύ» πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας καταρτισμένος τεχνικός με πολλούς τίτλους στην Ιταλία και κυρίως που ξέρει τη δουλειά. Φιλόδοξος, εργασιομανής, έχοντας ως όνειρο την Premier League και κυρίως ελεύθερος. Αυτό είναι και το προτέρημα του σε σχέση με τους δύο παραπάνω, για αυτό και οι στοιχηματικές προσφέρουν τον Ιταλό σε απόδοση 6.00.

4. Αρσέν Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι ένας προπονητής που έχει συνδεθεί καλώς ή κακώς με την Άρσεναλ. Εκεί έγινε γνωστός, εκεί μεγαλούργησε για 22 χρόνια και είναι κομματάκι δύσκολο να τον δεις προπονητή στο Ολντ Τράφορντ. Ο ίδιος πάντως επιθυμεί να επιτρέψει στην προπονητική, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη θέση στην άκρη του πάγκου της Γιουνάιτεντ. Οι στοιχηματικές εμπνεύστηκαν από τον Αλσατό τεχνικό, τον δίνουν 4ο φαβορί, αλλά με απόδοση 16.00, αφού κακά τα ψέματα αν και ελεύθερος δύσκολα θα προτιμηθεί από τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων.

5. Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Αν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν ήταν ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας η λογική λέει ότι θα συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες για να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί του Σόλσκιερ. Όμως ο 49χρονος είναι προπονητής των λιονταριών και κυρίως πηγαίνει περίφημα με αποτέλεσμα να είναι μεν ένας από τους «εκλεκτούς» των στοιχηματικών αλλά πολύ χαμηλότερα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Η απόδοση που δίνουν για τον Σάουθγκεϊτ είναι 20.00, όμως θα πρέπει να φύγει από τον πάγκο της Αγγλίας για να μπει στη συζήτηση.

Όλοι οι πιθανοί αντικαταστάτες του Σόλσκιερ

T10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον αποτελέσει παρελθόν ο Σόλσκιερ. Με βάση τους πέντε επικρατέστερους των στοιχηματικών εταιρειών αλλά και τις περιπτώσεις που μπορούν να προχωρήσουν, αφού για παράδειγμα Αντόνιο Κόντε, Τόμας Τουχέλ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και Έρικ Τεν Χαγκ μοιάζει αδύνατον να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ