«Τα έχωσε στους παίκτες του ο Σόλσκιερ»

«Τα έχωσε στους παίκτες του ο Σόλσκιερ»

Καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοσή των παικτών του δεν είναι ο Νορβηγός, πράγμα που κατέστησε σαφές μετά τη νέα ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Νιουκάστλ.

Έξαλλος παραμένει με την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να παραπαίει στη βαθμολογική κατάταξη της Premier League, με τον Νορβηγό να αδυνατεί να βρει την ιδανική φόρμουλα προκειμένου να βάλει και πάλι σε τροχιά τετράδας την ομάδα του.

Σαν αποτέλεσμα, η θέση του 46χρονου στον πάγκο παραμένει επισφαλής, ενώ ήδη τα πρώτα ονόματα για τη διαδοχή του έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στον βρετανικό Τύπο.

Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα πως το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία κρίνεται πλέον από μια κλωστή, πράγμα που θέλησε να καταστήσει σαφές και στους ποδοσφαιριστές του.

«Με οδηγείται στην απόλυση» φέρεται να ήταν τα λόγια του Νορβηγού μετά από την ήττα από τη Νιουκάστλ στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ ακολούθησε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο επικείμενο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, καθώς ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα σημάνει το τέλος του Σόλσκιερ από τους «κόκκινους διάβολους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ