Τρεις παίκτες που πρέπει να «ξεφορτωθεί» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο

Τρεις παίκτες που πρέπει να «ξεφορτωθεί» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε δυσχερή θέση, η διοίκηση ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές και to10.gr παρουσιάζει τρεις παίκτες που πρέπει να «ξεφορτωθεί», καθώς δεν προσφέρουν το παραμικρό στον σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ακόμη μια περίεργη σεζόν, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε μια από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά τη χρονιά έχουν μόλις 9 βαθμούς σε 8 αγώνες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται πιο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, παρά στην εξάδα της Premier League.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι κοντά στην απόλυση, η διοίκηση είναι στον… κόσμο της και οι παίκτες φαίνεται ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και κυρίως του συλλόγου, αφού «μικραίνουν» τη Γιουνάιτεντ.

Η κορυφαία ομάδα της Αγγλίας θέλει ένα «ηλεκτροσόκ» και μια αλλαγή που θα «ξυπνήσει» τους πάντες και όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ στο Νησί αυτή θα γίνει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με ή χωρίς τον Σόλσκιερ και γενικότερα με οποιονδήποτε προπονητή η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, ειδικά μετά από τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού που δεν καλύφθηκαν.

Λέγεται ότι η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει τέσσερις προσθήκες, ενώ σκοπός της διοίκησης είναι να διώξει ή να πουλήσει αρκετούς από το υπάρχον ρόστερ. Οι κόκκινοι διάβολοι θέλουν να απαλλαγούν από ποδοσφαιριστές που δεν προσφέρουν το παραμικρό και είναι κατώτεροι των περιστάσεων και to10.gr έχει βρει τους τρεις που θα έπρεπε να φύγουν… χθες. Η αγγλική ομάδα έχει μικρύνει, σίγουρα πολλοί θα έπρεπε να φύγουν, όμως η αρχή θα γίνει με τους παίκτες που απλά φαίνεται να κάθονται στο συμβόλαιο τους και να μη προσφέρουν τίποτα.

Αυτοί είναι οι τρεις που πρέπει να «αποχαιρετήσουν» τον Ιανουάριο:

Μάρκος Ρόχο

Ο Μάρκος Ρόχο είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής με την Αργεντινή και έχει πάνω από 60 συμμετοχές με το εθνόσημο. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την αλμπισελέστε, όμως κακά τα ψέματα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εντυπωσιάσει.

Από το 2014 όταν και αποκτήθηκε ο Ρόχο αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, ή ως κεντρικός αμυντικός, όμως δεν ήταν συγκεντρωμένος όταν αγωνιζόταν και δεν κατάφερνε να διακριθεί, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.

Ο 29χρονος αμυντικός βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της Έβερτον, όμως τελικά δεν προχώρησε η μεταγραφή με αποτέλεσμα να… ξεμείνει στο ρόστερ. Ο Σόλσκιερ δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα, πέρα από κάποια ματς σε Λιγκ Καπ και Europa League, ενώ του έχει διαμηνύσει πως θα πρέπει να επανεξετάσει την περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Είναι δεδομένο ότι δεν χωράει στο ρόστερ των κόκκινων διαβόλων παρά το γεγονός ότι είναι «φτωχό» και είναι επίσης δεδομένο ότι όλοι στη Γιουνάιτεντ θέλουν να τον «ξεφορτωθούν».

Φιλ Τζόουνς

Ο Φιλ Τζόουνς είναι ο έτερος της λίστας. Ο Άγγλος αμυντικός έχει μείνει πάρα πολύ καιρό στην ομάδα και κακά τα ψέματα το κακό έχει παραγίνει. Ο Τζόουνς είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο κλαμπ μαζί με τον Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και τις δυνατότητες που πολλοί πίστευαν ότι είχε.

Και ο Άγγλος όπως και ο Ρόχο δεν ήταν συνεπής, ενώ είχε και πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει πολλούς μήνες. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Ο κύκλος του στη Γιουνάιτεντ έχει κλείσει προ πολλού, ενώ πλέον δεν χωράει ούτε στο ροτέισον του Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός εμπιστεύεται τους Χάρι Μαγκουάιρ, Βίκτορ Λίντελοφ και Άξελ Τουανζέμπε για το βασικό σχήμα, ενώ αυτή τη στιγμή είναι πιο πίσω κι από τον Ρόχο που είναι υπό παραχώρηση. Ο Τζόουνς με λίγα λόγια μετράει μέρες στο Ολντ Τράφορντ.

Φρεντ

Ο Φρεντ έφτασε στο Ολντ Τράφορντ με διθυράμβους από τη Σαχτάρ για περίπου 47 εκατομμύρια λίρες (62 εκατ. ευρώ), όμως ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Premier League. Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει καταφέρει να δείξει τι μπορεί να κάνει μετά από 1,5 χρόνο στον σύλλογο και ο χρόνος υπομονής για εκείνον έχει αρχίσει να εξαντλείται.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είναι τουλάχιστον προβληματισμένοι με τον Φρεντ, ενώ ακόμα δεν έχουν δει αν μπορεί να προσφέρει και κυρίως τι είναι ικανός να προσφέρει. Δεν μπορεί να αγωνιστεί ούτε ως αμυντικός μέσος – κόφτης, αλλά δεν μπορεί ούτε να δημιουργήσει επιθετικά, αφού δεν έχει ούτε μια τελική πάσα στον… λογαριασμό του.

Είναι δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να τον «ξεφορτωθεί» αφού αποδεδειγμένα δεν κάνει για αυτό το επίπεδο και να φέρει στη θέση του τουλάχιστον δύο παίκτες στον χώρο του κέντρου και όχι τύπου Φρεντ, αλλά εγνωσμένης αξίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ