Γκουαρντιόλα: «Δεν πωλείται ο Φόντεν ούτε με 500 εκατ. λίρες»

Γκουαρντιόλα: «Δεν πωλείται ο Φόντεν ούτε με 500 εκατ. λίρες»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα πιστεύει πάρα πολύ στον Φίλιπ Φόντεν και δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να συζητήσει ενδεχόμενο πώλησης του νεαρού μέσου.

Ένα από τα σπουδαιότερα πρότζεκτ της Μάντσεστερ Σίτι και από τις μεγαλύτερες ελπίδες των «Πολιτών» για το μέλλον είναι ο Φίλιπ Φόντεν. Ο 19χρονος μέσος, προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, φέτος έχει τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League) ενώ από το 2017 που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα μετράει 40 συμμετοχές συνολικά.

Μάλιστα ο Πεπ Γκουαρντιόλα όχι μόνο τον πιστεύει και τον υπολογίζει αλλά όπως δήλωσε πρόσφατα είναι και ο μοναδικός παίκτης από το ρόστερ του που δεν θα πωληθεί για κανένα ποσό.

Ο 19χρονος άσος έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας ως το 2024 και όπως έχει πει σχετικά ο Καταλανός τεχνικός, «Δεν δώσαμε τυχαία συμβόλαιο στον Φόντεν. Είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν μπορεί να πουληθεί υπό οποιοσδήποτε συνθήκες, ο μοναδικός.

Ούτε ακόμα και για 500 εκατ. λίρες. Ο Φιλ δεν θα πάει πουθενά, ο Φιλ είναι η Σίτι. Δεν θα υπογράψουμε κάποιον άλλον στη θέση του. Όταν φύγει ο Νταβίντ Σίλβα, ξέρουμε ακριβώς ποιος θα είναι ο επόμενος μάγος μας».

Οπότε όποιοι τυχόν… γλυκοκοίταζαν τον Άγγλο μέσο, θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις, τουλάχιστον όσο είναι «αφεντικό» ο Γκουαρντιόλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ