Έπος: Ετοιμάζουν αγώνα πυγμαχίας με τις γυναίκες των Ρούνεϊ και Βάρντι!

Έπος: Ετοιμάζουν αγώνα πυγμαχίας με τις γυναίκες των Ρούνεϊ και Βάρντι!

Μία κόντρα ανάμεσα στις συζύγους του Γουέιν Ρούνεϊ και του Τζέιμι Βάρντι έχει προκαλέσει σάλο στην Αγγλία, με έναν γνωστό μάνατζερ του μποξ να προσπαθεί να οργανώσει φιλανθρωπικό αγώνα πυγμαχίας για πάρτι τους.

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία με αφορμή τη γερή διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στις γυναίκες των Γουέιν Ρούνεϊ και Τζέιμι Βάρντι. Η Κολίν Ρούνεϊ κατηγόρησε δημόσια ότι η Ρεμπέκα Βάρντι ότι έδινε φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη «Sun» και εκείνη έσπευσε να της απαντήσει.

Οι δύο γυναίκες σχολίασαν στο Instagram ότι συνέβη μεταξύ τους, ενώ στην Αγγλία έχει γίνει χαμός με τα όσα συμβαίνουν, με τα ΜΜΕ να έχουν βουίξει για μια κόντρα δίχως προηγούμενο.

Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει στο Νησί με τις δύο WAGS, ο γνωστός μάνατζερ και διοργανωτής αγώνων πυγμαχίας θέλει να φτιάξει μια μονομαχία ανάμεσα στις δύο για φιλανθρωπικό σκοπό. Ναι καλά διαβάσατε. Ο Χερν θέλει να δημιουργήσει μια «σύγκρουση των WAGS» μεταξύ της κυρίας Ρούνεϊ και της κυρίας Βάρντι και μάλιστα μέσα στο επόμενο έτος.

Το αξιοσημείωτο είναι πως και το WWE θέλει να οργανώσει μαζί με τον Χερν την μάχη ανάμεσα στις δύο. Ο Χερν επειδή γνωρίζει κιόλας ότι η γυναίκα του Βάρντι είναι έγκυος ξεκαθάρισε ότι θα περιμένει μέχρι να γεννήσει και να επανέλθει σε μια κατάσταση που να μπορεί να παλέψει με την γυναίκα του Ρούνεϊ.

Μιλώντας στο IFL TV, ο Χερν θέλει να βάλει τις δύο γυναίκες στο ρινγκ και να λύσουν εκεί τις διαφορές τους. Ο γνωστός ατζέντης μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά σχετικά με την κόντρα των δύο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Πρέπει να πω ότι το βρήκα πολύ συναρπαστικό όλο αυτό σήμερα το πρωί. Και μου άρεσε που η Κόλιν Ρούνεϊ έγραψε ότι έγραψε. Και γενικότερα μου άρεσε όπως δεν είπε ποιος είναι, αλλά και το όλο κόλπο με τον έναν κοινό φίλο που ήταν η Ρεμπέκα Βάρντι.

Από την άλλη μου άρεσε και πως η Ρεμπέκα Βάρντι επέστρεψε και είπε ότι άλλοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό Instagram της. Είναι δεδομένο πως θα ήθελα να έχουν έναν αγώνα. Για την αρωγή του αθλητισμού και για φιλανθρωπία. Ξέρεις τι, θα ήταν και αξιοπρεπέστατο και ήρεμο επίσης. Θα ήταν τρομερό. Θα είχε πολλούς χορηγούς και αγοραστές. Εκατομμύρια αγοραστές και εκατομμύρια προβολές».

Λέτε να δούμε μια τέτοια μάχη; Πάντως ήδη έχουν ξεκινήσει και οι ανάλογες φωτογραφίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ