Γκουαρντιόλα : Κινδυνεύει με φυλακή για την Καταλονία

Γκουαρντιόλα : Κινδυνεύει με φυλακή για την Καταλονία

Αντιμέτωπος με κατηγορίες των δικαστικών Αρχών της Ισπανίας είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα επειδή συμμετείχε σε εκδηλώσεις για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποτέλεσε έναν από τους πρωτοστάτες της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μάλιστα, συμμετείχε και σε εκδηλώσεις μιλώντας σε συγκεντρώσεις με σκοπό την ενίσχυση του αγώνα των Καταλανών πολιτών. Ωστόσο, το γεγονός αυτό ελλοχεύει κινδύνους για τον Γκουαρντιόλα, με τις ισπανικές Αρχές να του προσάπτουν κατηγορίες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα elnacional.

Οι εκθέσεις της αστυνομίας της Ισπανίας αναφέρουν το όνομα του προπονητή της Σίτι στα άτομα που συμμετείχαν στην εξέγερση των Καταλανών πολιτών. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Γκουαρντιόλα συμμετείχε στην εκδήλωση της 11ης Ιουνίου στην οποία ξεσήκωσε τους παρόντες διαβάζοντας δυνατά το μανιφέστο της ανεξαρτησίας.

Ο Αρμόδιος Δικαστής της υπόθεσης έχει ήδη στην κατοχή του την έκθεση της αστυνομίας και αναμένεται η εξέτασή της και η τελική του απόφαση. Σε περίπτωση που ο Γκουαρντιόλα βρεθεί ένοχος, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης. Να αναφερθεί μάλιστα, πως στο δημοψήφισμα που έγινε την 1η Οκτωβρίου συνέβησαν εκτεταμένα αιματηρά επεισόδια. Τέσσερις εκ των πρωτοστατών της εξέγερσης φυλακίστηκαν, ενώ αυτοεξορίστηκε στις Βρυξέλλες για να αποφύγει τη σύλληψη ο Καταλανός ηγέτης, Κάρλες Πουτζδεμόν.

Η έκθεση της αστυνομίας που περιλαμβάνει τον 46χρονο Καταλανό προπονητή:

hucha atestiguado

Συνεπώς, ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης του Δικαστή προκειμένου να μάθει αν θα κριθεί προφυλακιστέος για τη συμμετοχή του στις εξεγέρσεις της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ