Χάνει το ματς με τη Λίβερπουλ ο Πογκμπά

Χάνει το ματς με τη Λίβερπουλ ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά δεν θα αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ στις 20 Οκτωβρίου, όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα, λόγω τραυματισμού.

Ο Πολ Πογκμπά αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα της 31ης Αυγούστου μεταξύ της Σαουθάμπτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) και οι εκτιμήσεις για την ημερομηνία της επιστροφής του δεν είναι καθόλου αισιόδοξες.

Πιο συγκεκριμένα, αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Γάλλος μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τέλη Οκτωβρίου ή ακόμα και έως τις αρχές Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα το ματς των «κόκκινων διαβόλων» με τη Λίβερπουλ την ερχόμενη Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Οι πιθανότητες της Γιουνάιτεντ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που έχει και το απόλυτο μετά από 8 αγωνιστικές, ήταν εκ προοιμίου λίγες. Χωρίς τη συμμετοχή του Πογκμπά, σίγουρα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο.

Με λίγα λόγια, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πογκμπά να γυρίσει αρχές Νοεμβρίου, άρα η Γιουνάιτεντ θα τον στερηθεί για 2-3 εβδομάδες ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ