Σίτι: Τροχαίο για τον Αγουέρο καθοδόν για την προπόνηση (pics)

Σίτι: Τροχαίο για τον Αγουέρο καθοδόν για την προπόνηση (pics)

Ο Σέρχιο Αγουέρο ενεπλάκη σε δεύτερο τροχαίο τους δύο τελευταίους μήνες, με τον Αργεντινό άσο να κατευθύνεται προς το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι την ώρα που έγινε το ατύχημα.

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Σέρχιο Αγουέρο, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο με τη Range Rover Sport του αλλά ευτυχώς ο Αργεντινός άσος δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά. Το αυτοκίνητο βέβαια υπέστη αρκετές ζημιές, αλλά μικρό το κακό.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (16/10) ο Αγουέρο κατευθυνόταν στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, ώσπου το αμάξι του, ένα Range Rover Sport αξίας 150.000 λιρών τράκαρε με ένα άλλο όχημα.

Το αμάξι του Αργεντινού υπέστη σοβαρή ζημία στην μπροστινή δεξιά ρόδα, όπως θα δείτε και παρακάτω, αλλά για καλή του τύχη ο άσος των «πολιτών» βγήκε από το κατεστραμμένο Range Rover σώος και αβλαβής.

Ο Αγουέρο έχει ξαναζήσει παρόμοιες στιγμές, καθώς δύο χρόνια νωρίτερα, εν έτει 2017, είχε εμπλακεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Άμστερνταμ και είχε τραυματιστεί στα πλευρά του, ενώ τότε καθόταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως τώρα.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ