Οζίλ: «Εγώ θα τους φταίω πάντα, αλλά δεν παραιτούμαι»

Οζίλ: «Εγώ θα τους φταίω πάντα, αλλά δεν παραιτούμαι»

Ο Μεσούτ Οζίλ μίλησε για την κριτική που δέχεται τα χρόνια που είναι στην Άρσεναλ, αλλά και για τη μεταχείριση που λαμβάνει από τον Ουνάι Έμερι.

Ο Μεσούτ Οζίλ έχει φτάσει σε σημείο να μένει εκτός αποστολής στα ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την Άρσεναλ, ακούγοντας τον προπονητή του να λέει πως κάποιος άλλο άξιζε πολύ περισσότερο τη θέση στην αποστολή.

Ωστόσο ο Γερμανός άσος έσπασε τη σιωπή του για όσα βιώνει στην Άρσεναλ και την μεταχείριση που έχει από τον Ουνάι Έμερι τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην έντονη κριτική που δέχεται από τον κόσμο εδώ και μερικά χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντοτε θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές στις οποίες θα καλείσαι ν’ ανταπεξέλθεις, όμως δεν παραιτούμαι. Δεν είναι αυτός λόγος για να φύγω. Θα συνεχίσω στην ομάδα μέχρι και το 2021, σύμφωνα με το συμβόλαιό μου. Όποτε με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο, εγώ τους λέω ότι είμαι στο “σπίτι” μου. Δεν θέλω να πάω πουθενά. Βέβαια, όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλά και χάνουμε κάποιο από τα μεγάλα ματς, τότε είναι πάντοτε δική μου ευθύνη για τον κόσμο… Πώς όμως εξηγείς ότι εγώ δεν ήμουν καν παρών σε μερικά παιχνίδια; Ίσως ο κόσμος να αισθάνεται άσχημα που έχω τόσο καλό συμβόλαιο, αλλά δεν με απασχολεί η άποψή τους.

Είναι ηλίθια όσα λένε για τη φυσική μου κατάσταση και τη δουλειά που κάνω. Αν ήταν έτσι, γιατί δούλεψα τόσο σκληρά στη φετινή προετοιμασία; Γιατί μετά από το περσινό Μουντιάλ εγώ επέστρεψα νωρίτερα από τις διακοπές μου για να ξεκινήσω προπονήσεις; Το έκανα για τον προπονητή και την ομάδα. Δεν αρέσει αυτό στον κόσμο, αλλά δεν με απασχολεί…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ