Ρομπέρτο: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Μάρκο Σίλβα, αλλά θέλω να χάσει»

Ρομπέρτο: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Μάρκο Σίλβα, αλλά θέλω να χάσει»

Ο Ρομπέρτο αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ και κοντράρεται με τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα, που κάθεται στον πάγκο της Έβερτον, σε ένα ματς που όπως είπε θέλει να τον δει να χάνει.

Ο Ρομπέρτο από το καλοκαίρι αγωνίζεται στην Premier League και τη Γουέστ Χαμ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, με σκοπό να είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας.

Όμως οι συγκυρίες έφεραν έτσι τα πράγματα και ο Λούκας Φαμπιάνσκι που ήταν ο βασικός τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα ο Ισπανός πρώην ερυθρόλευκος να κάτσει στα προσεχή ματς κάτω από τα γκολπόστ των σφυριών.

Το πλέον αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως στο προσεχές παιχνίδι της Γουέστ Χαμ ο Ρομπέρτο θα αντιμετωπίσει έναν παλιό γνώριμο, με κοινή θητεία στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Μάρκο Σίλβα, αφού τα σφυριά κοντράρονται με την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ, της οποίας είναι προπονητής ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ρομπέρτο μίλησε για την κόντρα του με τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό, όπου μάλιστα κατέκτησαν και το πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16. Η συνεργασία τους ήταν άψογη, ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας εξέφρασε τη χαρά του που θα δει τον πρώην προπονητή του. Μάλιστα ο Ρομπέρτο ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Πορτογάλο, αλλά όπως τόνισε θέλει να τον δει να χάνει στο μεταξύ τους παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δω τον Μάρκο και όλο το προσωπικό του πάλι το Σάββατο, αφού είχαμε πραγματικά πολύ καλές στιγμές μαζί στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι αξίζει να βρίσκεται στην Έβερτον, επειδή τα πήγε περίφημα στον Ολυμπιακό και έχει κάνει σπουδαία δουλειά και σε άλλες ομάδες.

Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και όλοι θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους οπότε το πιο σημαντικό για μας είναι να κερδίσουμε και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, οι καλές στιγμές για τον έναν είναι κακές στιγμές για τους άλλους. Προσωπικά, του εύχομαι ότι καλύτερο, αλλά θέλω να χάσει!».

Για τον τραυματισμό του Φαμπιάνσκι και την ευκαιρία που του δόθηκε: «Είναι κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δεν περίμενα στην αρχή. Ήξερα ότι όταν έφτασα θα ήταν δύσκολος ο συναγωνισμός με τον Φαμπιάνσκι. Δυστυχώς ο Λούκας τραυματίστηκε και αυτό είναι κάτι που δεν μας αρέσει αλλά για έναν τερματοφύλακα που προσπαθεί να πάρει την ευκαιρία όπως εγώ είναι κάτι που πρέπει να το αρπάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ