Σόλσκιερ: «Ήταν σωστή η απόφαση να δώσουμε Λουκάκου και Αλέξις»

Σόλσκιερ: «Ήταν σωστή η απόφαση να δώσουμε Λουκάκου και Αλέξις»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τόνισε ότι θεωρεί σωστή την απόφαση να δοθούν οι δύο ποδοσφαιριστές αφού δεν ταίριαζαν με την νοοτροπία της ομάδας.

Το φετινό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι κάκιστο, αφού σε οκτώ αγωνιστικές οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν συγκεντρώσει εννέα βαθμούς.

Ένα από τα προβλήματα της ομάδας του Μάντσεστερ είναι η επιθετική της παραγωγή και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας ασκούν κριτική για την αποχώρηση των Λουκάκου και Σάντσες από την ομάδα.

Ωστόσο ο τεχνικός της Μάντσεστερ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, υπεραμύνθηκε της επιλογής να δοθούν οι δύο παίκτες, καθώς θεωρεί ότι δεν ταίριαζαν με τη νοοτροπία της ομάδας.

«Μέχρι τα Χριστούγεννα νομίζω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε γιατί μέχρι στιγμής είχαμε και τραυματισμούς και δεν μας βοήθησε η κατάσταση. Ήταν σωστή η απόφαση να τους παραχωρήσουμε. Με γνώμονα τη νοοτροπία που θέλω να έχει η ομάδα, πήραμε τη σωστή απόφαση. Θέλω να βλέπω στις προπονήσεις ότι όλοι τα δίνουν όλοι και αισθανόμουν ότι οι Λουκάκου και Αλέξις δεν είχαν τη σωστή προσέγγιση ορισμένες φορές…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ