Έβερτον- Γουέστ Χαμ 2-0

Έβερτον- Γουέστ Χαμ 2-0

Η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, επικράτησε εύκολα με 2-0 της Γουέστ Χαμ, και έδωσε το «φιλί» της ζωής στον Μάρκο Σίλβα.

Η Έβερτον τελευταία φορά που νίκησε στο πρωτάθλημα, ήταν την 1η Σεπτεμβρίου, στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής με την Γουλβς (3-2). 48 μέρες μετά, τα «ζαχαρωτά» επέστρεψαν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας της Γουέστ Χαμ με σκορ 2-0.

Η διακοπή φαίνεται πως έκανε καλό στους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, οι οποίοι έκλεισαν από την αρχή στα καρέ της, την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ψάχνοντας το γκολ.

Μπορεί ο Ρομπέρτο να έσωσε τα «σφυριά» στο εξ επαφής σου του Ντέιβις στο 10′, αλλά επτά λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μπερνάτ. Ο Βραζιλιάνος άδειασε τον Μαζουακού και με γωνιακό πλασέ νίκησε τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρει ευθύνη.

Η Έβερτον πήγε προηγούμενη στο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στην επανάληψη. Ο Φορνάλς δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ο Γουόλκοτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Σίγκουρντσον με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, «ζωγράφισε» τον Ρομπέρτο στις καθυστερήσεις, γράφοντας το τελικό 2-0 για τα «ζαχαρωτά».

‘Ηταν η πρώτη ήττα των φιλοξενούμενων εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, με την Έβερτον να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από περίπου ενάμησι μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ