Νίκες για Τσέλσι-Λέστερ, νέα «γκέλα» η Τότεναμ

Νίκες για Τσέλσι-Λέστερ, νέα «γκέλα» η Τότεναμ

H Tότεναμ συνέχισε τις προβληματικές της εμφανίσεις, καθώς παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Γουότφορντ. Νίκες για Τσέλσι, Άστον Βίλα και Λέστερ κόντρα σε Νιούκαστλ, Μπράιτον και Μπέρνλι αντίστοιχα.

Η Τσέλσι συνέχισε το σερί της και πλέον μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στην Premier League, καθώς η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σκόρερ για τους «μπλε» του Λονδίνου, που πλέον είναι στην 3η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο, ήταν ο Μάρκος Αλόνσο στο 73′. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο υπέρ της Τσέλσι, με τους γηπεδούχους συνολικά να έχουν 17 τελικές προσπάθειες (8 στον στόχο), ενώ η Νιούκαστλ είχε 8 τελικές (καμία στον στόχο).

Η Τότεναμ συνέχισε τις… γκέλες, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τη Γουότφορντ στην έδρα της, καθώς παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Ο Ντουκουρέ στο 6′ «πάγωσε» το Βόρειο Λονδίνο με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν μόλις τέσσερα λεπτά μακριά από τη νίκη. Η Τότεναμ κατάφερε να κάνει μόλις τη δεύτερη τελική εντός στόχου στο 86′ και να σκοράρει με τον Ντέλε Άλι για το τελικό 1-1.

Από εκεί και έπειτα, στα υπόλοιπα αποτελέσματα της της 9ης αγωνιστικής της Premier League, Άστον Βίλα και Λέστερ επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-1) των Μπράιτον και Μπέρνλι, ενώ ισόπαλες ήρθαν οι αναμετρήσεις Γουλβς-Σαουθάμπτον (1-1) και Μπόρνμουθ-Νόριτς (0-0).

Δείτε τις συνθέσεις στους αγώνες Τσέλσι- Νιούκαστλ και Τότεναμ-Γουότφορντ:

Τσέλσι (Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Ζουμά, Τομορι, Μπάρκλεϊ (43′ Κόβασιτς), Ζορζίνιο, Μάουντ (64΄ Πούλισικ), Γουίλιαν, Αμπραχαμ, Χάντσον – Οντόι (90′ Τζέιμς)

Νιουκάστλ (Μπρους): Ντουμπράβκα, Κλαρκ, Σααρ, Βίλεμς, Λασάλς, Γιέντλιν, Αλμιρόν (70′ Κάρολ), Μαξιμίν (85′ Γκέιλ), Μ. Λόνγκσταφ, Σ. Λόνγκσταφ, Ζοέλιντον (83΄Ατσού)

Τότεναμ (Ποτσετίνο): Γκασανίγκα, Βερτόνχεν, Σάντσεζ, Αλντερβάιρελντ, Ρόουζ, Ουίνκς, Σισοκό, Οριέ, Άλι, Μόουρα, Κέιν

Γουότφορντ (Φλόρες): Φόστερ, Γιανμάατ, Καμπασέλε, Ντόσον, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Κλέβερλι, Σαλομπά, Ντουκουρέ, Ουέλμπεκ (4’ Ντεουλοφέου), Περέιρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ