Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ 1-0

Με γκολ του Μουσέτ στο 30' η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στην Άρσεναλ την οποία υποχρέωσε σε ήττα για πρώτη φορά από τον Αύγουστο.

Σπουδαία νίκη για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που χάρη σε γκολ του Μουσέτ στο 30′ επικράτησε με 1-0 της Άρσεναλ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθειά της για παραμονή. Από την άλλη οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν για πρώτη φορά από τον Αύγουστο και το 3-1 από την Λίβερπουλ χάνοντας παράλληλα και την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι στην τρίτη θέση της Premier League.

Στο 21′ ο Πεπέ έχασε μια καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 30′ ήρθε το 1-0 για την Σέφιλντ. Μετά από κόρνερ, ο Ο’Κόνελ πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Μουσέτ να κάνει από κοντά το 1-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφερε με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί αλλά οι Μπάλντοκ και Φλεκ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Τελευταία καλή φάση στο ματς, στο 74’ το μακρινό σουτ του Πεπέ που έφυγε μόλις άουτ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάσαμ, Μπάλντοκ, Στίβενς, Ο’Κόνελ, Ίγκαν, Φλεκ, Νόργουντ, Λούντστραμ, Μουσέτ (56’ Σαρπ), ΜακΓκόλντρικ (78’ Φρίμαν)

Άρσεναλ: Λένο, Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Τζάκα (69’ Λακαζέτ), Τσέιμπερς, Κολάσινατς, Γουίλοκ (46’ Θεμπάγιος), Γκουεντουζί, Πεπέ (78’ Μαρτινέλι), Σακά, Ομπαμεγιάνγκ

https://www.youtube.com/watch?v=_7EVqwy32TQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ