Απάντησε με «φαρμακερή» ατάκα για την κριτική ο Οζίλ (pic)

Απάντησε με «φαρμακερή» ατάκα για την κριτική ο Οζίλ (pic)

Τη δική του απάντηση στην... ανελέητη κριτική που δέχεται από τους οπαδούς της Άρσεναλ και από τον βρετανικό Τύπο έδωσε ο Γερμανός.

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του στο Λονδίνο, καθώς συχνά πυκνά βρίσκεται στο επίκεντρο της… κριτικής από τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Οι νωχελικές του εμφανίσεις σε συνδυασμό με την απάθεια που βγάζει πολλές φορές εντός αγωνιστικού χώρου έχουν προκαλέσει οργή ανάμεσα στις τάξεις των φίλων του συλλόγου, με πολλούς να ζητούν την απομάκρυνσή του το συντομότερο δυνατόν.

Εφόσον, μάλιστα, ο Γερμανός εξακολουθεί να μη βρίσκει τη φόρμα του, τα σχόλια του κόσμου αλλά και τα επικριτικά άρθρα που δημοσιεύονται στον βρετανικό Τύπο θα γίνονται όλο και συχνότερα. Ο ίδιος πάντως φαίνεται πως δεν παίρνει και πολύ στα σοβαρά την κριτική που του ασκείται, πράγμα που απέδειξε και μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

«Με κάνετε να γελάω» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο 31χρονος, απαντώντας στον… καταιγισμό σχολίων που δέχεται τόσο από τους οπαδούς, όσο και από τον Τύπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ