Σωκράτης: «Είμαστε στο καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά το VAR δεν λειτουργεί σωστά»

Σωκράτης: «Είμαστε στο καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά το VAR δεν λειτουργεί σωστά»

Αιχμές κατά του VAR και του τρόπου λειτουργίας του στην Premier League άφησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά το ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Άρσεναλ αν και προηγήθηκε 2-0 εντός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά τελικά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 από τους συμπολίτες Λονδρέζους.

Στο ματς αυτό στο οποίο άνοιξε το σκορ ο Σωκράτης, οι Κανονιέρηδες έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, αλλά κυρίως από τον τρόπο χρήσης και λειτουργίας του VAR.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, βγήκε και μίλησε δημόσια μετά το ματς, εκφράζοντας τις σκέψεις του και όχι μόνο…

«Πιστεύω πως ήταν κανονικό το γκολ. Ο Κάλουμ (Τσέιμπερς) δεν έκανε τίποτα. Δεν χρησιμοποιείται σωστά το VAR στην Αγγλία. Την περασμένη εβδομάδα που έγινε πέναλτι σε βάρος μου δεν έγινε χρήση του.

Τώρα χρησιμοποιήθηκε 2-3 φορές εναντίον μας. Είμαστε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και το VAR θα πρέπει να λειτουργεί στην εντέλεια. Χάσαμε αυτή την εβδομάδα τρεις βαθμούς λόγω του VAR. Αν είχαμε 19 πόντους θα ήταν μια άλλη ιστορία. Φυσικά δεν παραβλέπω τα δικά μας λάθη, αλλά θα πρέπει να δούμε τι έγινε και με το VAR».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ