Άρσεναλ: Ο Γκρανίτ Τσάκα έπαθε… Γιώργο Δώνη… (VIDEO)

Άρσεναλ: Ο Γκρανίτ Τσάκα έπαθε… Γιώργο Δώνη… (VIDEO)

Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τσάκα αντάλλαξε υβριστικές εκφράσεις με τους οπαδούς της Άρσεναλ, κατά την αλλαγή του στο ισόπαλο 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας. (VIDEO)

Περίπου στο 60′ του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Λάρισα, ο Γιώργος Δώνης αντάλλαξε υβριστικές εκφράσεις με οπαδούς οι οποίοι κάθονταν στη θύρα  23 του ΟΑΚΑ. Όμως, αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό αυτού του είδους που συνέβη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την Κυριακή…

Στο Έμιρεϊτς, στο ισόπαλο 2-2 της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας, ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» Γκρανίτ Τσάκα είχε παρόμοιο… διάλογο με Άγγλους οπαδούς.

Στο 61′, ο Τσάκα κλήθηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου για να αντικατασταθεί και αμέσως, οι περισσότεροι θεατές άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. Ο 27χρονος αμυντικός αντέδρασε και ενώ αποχωρούσε, έκανε τη χειρονομία ότι δεν τους ακούει και η κάμερα τον έπιασε να φωνάζει «Fuck off».

Φυσικά, η αντίδραση του Τσάκα προκάλεσε αναταραχή στην Άρσεναλ και η διοίκηση ανακοίνωσε ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα. Η πρώτη ποινή αναμένεται να είναι η αφαίρεση της αρχηγίας από τον Ελβετό και τα υπόλοιπα θα συζητηθούν στη διάρκεια της εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ