Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο Βέρνερ

Στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο Βέρνερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού της Λειψίας, Τίμο Βέρνερ, που πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η… παρέλαση ονομάτων, που φαίνεται να απασχολούν, δεν λέει να σταματήσει.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα της αγγλικής ομάδας είναι αυτό του Τίμο Βέρνερ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει δηλώσει πολύ συχνά ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού και όπως αναφέρει η Daily Express, οι κόκκινοι διάβολοι εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση του 23χρονου επιθετικού της Λειψίας.

Η υπόθεση, πάντως, μόνο εύκολη δεν είναι αφού ο Βέρνερ ανανέωσε τον περασμένο Αύγουστο το συμβόλαιό του και πλέον δεσμεύεται μέχρι το 2023, ενώ έχει εκτοξεύσει την αξία του με τη χρονιά που πραγματοποιεί, καθώς έχει 8 γκολ με τη γερμανική ομάδα σε 11 παιχνίδια.

Όλα δείχνουν πάντως πως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κρούση στη Γιουβέντους για τον Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν και τη συμφωνία κλεισμένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ