Ο Τσάκα απολογήθηκε με ανοιχτή επιστολή στον κόσμο της Άρσεναλ (pic)

Ο Τσάκα απολογήθηκε με ανοιχτή επιστολή στον κόσμο της Άρσεναλ (pic)

Ο Γκρανίτ Τσάκα απολογήθηκε στον κόσμο της Άρσεναλ μετά το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, με ανοιχτή επιστολή στην ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων» στα social media.

O Γκρανίτ Τσάκα προκάλεσε την οργή των φιλάθλων της ομάδας του, με τον τρόπο που αντέδρασε όταν έγινε αλλαγή στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο αρχηγός των «κανονιέρηδων» εξήγησε τη πλευρά του μέσω μιας δημοσίευσης στο Twitter, όπου αποκάλυψε πως είχε φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς πέραν της αρνητικής κριτικής για την απόδοσή του, γινόταν και αποδέκτης απειλών για την οικογένειά του.

«Αφού πήρα λίγο χρόνο, σκεπτόμενος τα όσα συνέβησαν τη Κυριακή, θα ήθελα να δώσω μια εξήγηση κι όχι απλά μια απάντηση. Το σκηνικό που δημιουργήθηκε κατά την αλλαγή μου με ταρακούνησε. Αγαπώ το σύλλογο και δίνω το 100% τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όμως, το αίσθημα πως οι οπαδοί δεν με καταλαβαίνουν, μαζί με ρατσιστικά σχόλια τόσο στα παιχνίδια όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο καιρό με έχουν πληγώσει βαθιά. Κόσμος έλεγε «θα σου σπάσουμε τα πόδια», «θα σκοτώσουμε τη γυναίκα σου» και «εύχομαι να πάθει καρκίνο η κόρη σου». Αυτά με στιγμάτισαν κι έφτασα σε οριακό σημείο όταν ένιωσα ξανά να με απορρίπτουν τη Κυριακή.

Σε αυτή τη κατάσταση, ξέφυγα και αντέδρασα χωρίς σεβασμό προς τους φιλάθλους που υποστηρίζουν την ομάδα μου και εμένα με τη θετική τους ενέργεια. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και λυπάμαι για όσα προκάλεσα.

Εύχομαι να φτάσουμε ξανά στο σημείο του αλληλοσεβασμού, να θυμηθούμε γιατί αγαπάμε το παιχνίδι αυτό. Ας προχωρήσουμε σκεπτόμενοι θετικά».

Παρόλα αυτά η Άρσεναλ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ελβετό χαφ και να τον αφήσει εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας για ένα διάστημα. Ο Τσάκα δεν αγωνίστηκε στο ματς του Carabao Cup με την Λίβερπουλ, ενώ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ουνάι Έμερι ανέφερε πως δεν θα αγωνιστεί ούτε αύριο με την Γουλβς (2/11, 17:00).

Δείτε την απολογία του Τσάκα στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ:

https://twitter.com/Arsenal/status/1189985747580936192

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ