Μπόρνμουθ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Μπόρνμουθ- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η Μπόρνμουθ με γκολ του Τζόσουα Κινγκ... προσγείωσε (1-0) τους «Κόκκινους Διαβόλους» στην πραγματικότητα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η Μπόρνμουθ με γκολ του Τζόσουα Κινγκ… προσγείωσε (1-0) τους «Κόκκινους Διαβόλους» στην πραγματικότητα.

Με τη νίκη αυτή τα «κεράσια» έφτασαν στην έκτη θέση και προσπέρασαν τη σημερινή αντίπαλό της, που ύστερα από τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις με Νόριτς, Λίβερπουλ, επέστρεψε στα προβληματικά αποτελέσματα.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά με σκοπό να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά απειλούσε μόνο από ατομικές ενέργειες και σουτ των Τζέιμς, Περέιρα.

Εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ όμως ήταν οι παίκτες του Έντι Χάου, με τον Τζόσουα Κινγκ να σκοράρει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ.

Η ομάδα του Σόλσκιερ προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος, ο Λίνγκαρντ πέρασε ως αλλαγή και έδωσε επιθετική ώθηση, αλλά οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις.

Στο 83ο λεπτό, ο Μέισον Γκρίνγουντ που επίσης πέρασε ως αλλαγή, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην τελευταία αξιόλογη φάση της Γιουνάιτεντ, με το τελικό 1-0 να απομακρύνει ακόμα περισσότερο τους φιλοξενούμενους από την τετράδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ